BIST 100
10.372,04 -0,10%
DOLAR
41,3755 0,05%
EURO
48,5308 -0,11%
GRAM ALTIN
4.847,44 0,04%
FAİZ
40,66 0,00%
GÜMÜŞ GRAM
56,16 0,04%
BITCOIN
116.562,00 0,61%
GBP/TRY
56,1269 0,00%
EUR/USD
1,1729 -0,04%
BRENT
67,34 0,52%
ÇEYREK ALTIN
7.925,57 0,04%
Adana Az Bulutlu
Adana hava durumu
28 °

10 NİSAN POLİS HAFTASI KUTLANDI

1. SAYFA PROTOKOL

10 NİSAN POLİS HAFTASI KUTLANDI

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 180. Yıldönümü, Pozantı’da da kutlandı.

Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğü Teşkilatından katılım sağlayan bir gurup polisin yanı sıra,    Pozantı Belediye Başkan Vekili Kamil Erbil,  Cumhuriyet Savcısı Mehmet Zafer Koz,  İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Nuri Dilek,  İlçe Emniyet Müdürü Baş Komiser Mustafa Atçı, Milli Eğitim Müdürü Fatih Sezgin, İlçe Müftüsü Ömer Ünverdi  bazı Belediye Meclis Üyeleri ve Kamu Kurum  Müdürleri, Siyasi Parti  ve  Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ile bir gurup Muhtar da  Çelenk Koyma töreninde hazır bulundular.

İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Sedef Dönmez Çığır  açış ve sunum konuşmasını yaptı. Atatürk Anıtında düzenlenen törende, Pozantı İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Atçı, iki polis eşliğinde Anıta Çelenk koydu.  Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı sonrası, buradaki program sona erdi.

Katılımcılar buradan  Şehitliğe geçtiler.  Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan’da buradaki törende  hazır bulundu. Kur-anı Kerim Tilaveti sonrası Pozantı Müftüsü Ömer Ünverdi, tüm Şehitlerimizi kapsayan dua yaptırdı.   Polis araçlarından oluşan bir konvoy, Atatürk caddesinde bir tören geçişi düzenledi. Cuma gün ise, Merkez Camiinde tüm Şehitlerin Anısına Mevlüt okutuldu. Ve  böylece Polis Teşkilatının 180. Kuruluş Yıldönümü  kutlama etkinlikleri de sona erdi.  ( Haber: Hayriye Eroğlu)

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?