1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Sarıdoğan: Mehmet Akif’le İstiklal Marşımız Ölümsüzleştirilmiştir.

Sarıdoğan: Mehmet Akif’le İstiklal Marşımız Ölümsüzleştirilmiştir.
Bu haber 09 Mart 2020 - 8:34 'de eklendi ve 621 views kez görüntülendi.

 Kaymakam Sarıdoğan: “ Mehmet Akif’le  İstiklal Marşımız Ölümsüzleştirilmiştir.”

Pozantı Kaymakamı Muammer Sarıdoğan, İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif’i Anma Yıl Dönümü nedeniyle, duygu ve düşüncelerini dile getiren bir mesaj yayınlayarak, şu görüşlere yer verdi:

“İstiklal Marşı, tarihten silinmek istenen Yüce Milletimizin, Kurtuluş Savaşında gösterdiği azmini, bağımsızlık aşkını, hür yaşama iradesini, hangi değerlere sarılarak, İstiklal Mücadelesini kazandığını anlatan, tarihi nitelikte bir belgedir.

Vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy, İstiklal Marşımızla Yüce Milletimizin gönül dünyasını ve karakterini, en güçlü şekilde ifade ederek ölümsüzleştirmiştir. Bu duygularla, İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü’nde, başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatan şairi Mehmet Akif Ersoy’u ve aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizi, rahmet ve minnetle anıyorum.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER