1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

SARIDOĞAN: “POLİS TEŞKİLATIMIZIN GÜNÜ KUTLU OLSUN”

SARIDOĞAN: “POLİS TEŞKİLATIMIZIN GÜNÜ KUTLU OLSUN”
Bu haber 13 Nisan 2020 - 9:30 'de eklendi ve 487 views kez görüntülendi.

KAYMAKAM POLİS GÜNÜ

 SARIDOĞAN: “POLİS TEŞKİLATIMIZIN GÜNÜ KUTLU OLSUN”

Pozantı Kaymakamı Muammer Sarıdoğan, Türk Polis Teşkilatının 175. Yıl Dönümü kutlamaları çerçevesinde yaptığı açıklamada, aşağıdaki görüşlere yer vererek şunları söyledi:

“Kahraman Milletimizin huzur ve güvenliğinin tesisi için fedakârca çalışan Polis Teşkilatımızın 175. Kuruluş Yıl Dönümünü büyük bir gururla kutluyoruz. Bir taraftan Milletimizin can ve mal güvenliğini sağlarken diğer taraftan vatandaşlarımızın temel hak ve özgürlüklerini, rahatça kullanabilmesi için, kendisine verilen yetki ve sorumluluklar çerçevesinde, suç ve suç unsurları ile etkin biçimde mücadele eden polisimizin gayret ve çabaları takdire şayandır. 10 Nisan Polis günü vesilesiyle, Milletimizin huzur ve mutluluğu için hayatlarını feda eden şehit polislerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Polis teşkilatımızın başta İlçemizdeki mensupları olmak üzere, tüm polislerimizin bu özel gününü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık, huzur ve mutluluklar temenni ediyorum.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER