1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

AŞÇIBEKİR’LİDEN MEHMETÇİĞE DESTEK

AŞÇIBEKİR’LİDEN MEHMETÇİĞE DESTEK
Bu haber 29 Ocak 2018 - 11:02 'de eklendi ve 843 views kez görüntülendi.

AŞÇIBEKİR’LİDEN MEHMETÇİĞE DESTEK

Pozantı’nın, Aşçıbekirli Mahallesi Halkı, bir araya gelerek, bir tır dolusu Elma ve Cevizi Afrin’e gönderdiler.Geçtiğimiz yıl, yine hain pkk’nın kalleş kurşunları ile şehit olan, Polis Özel Harekat Memuru, Erhan Konuk’un babası, Fehmi Konuk’a ait tırla, Afrin’e gönderilen, Elma ve Ceviz’in yola çıkarılışında, mahalle sakinleri de hazır bulundular. Dualarla tıra yüklenen, meyvelerin yanı sıra, dört tır da, Hayat Su yola çıkarıldı.

ÜLKÜ OCAKLARIN’DAN DUA

Pozantı Ülkü Ocakları da Afrin de, kalleş düşmanlara karşı, vatan uğruna, canlarını hiçe sayarak yaptıkları mücadele de, başarılı olabilmeleri için, Ocak Binasında Fetih Duası edildi. Kuranı Kerim okundu.Ülkü Ocakları Başkanı Şaban Adıgüzel’in yanı sıra, MHP İlçe Başkanı Durmuş Taşpınar, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Coşkun ve çok sayıda genç de manevi törende hazır bulundu.

(HABER MERKEZİ)

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER