1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Altın Koza Film Festivali ‘Basın Ödülleri’ dağıtıldı

Altın Koza Film Festivali ‘Basın Ödülleri’ dağıtıldı
Bu haber 15 Haziran 2024 - 9:34 'de eklendi ve 103 views kez görüntülendi.

Altın Koza Film Festivali ‘Basın Ödülleri’ dağıtıldı

 Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) ile Adana Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Altın Koza A.Ş. tarafından 30. Uluslararası Altın Koza Film Festivali kapsamında düzenlenen basın yarışmasında dereceye girenlere ödülleri ÇGC Kültür ve Sosyal Tesisleri’ndeki törende verildi.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, yerel seçim çalışmaları dolayısıyla erteledikleri basın yarışması ödül törenini gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, 30. Uluslararası Altın Koza Film Festivali’nin tanıtılmasına katkı sağlayarak ödüle layık görülen gazetecileri kutladı. Esendemir, uzun süre ara verilen Altın Koza basın özendirme yarışmasının ÇGC’nin çabalarıyla yeniden vücut bulmasında emeği geçenlere de teşekkür etti.

Adana Büyükşehir Belediyesi geçmiş dönem başkanlarından Zihni Aldırmaz, İhlas Haber Ajansı’ndan Elif Ayşenur İşledici’nin ödülünü verdikten sonra yaptığı konuşmada, film festivalinin önümüzdeki yıllarda daha büyük işler başaracağına inandığını söyledi.

5 Ocak gazetesinden Metin Maracı’nın ödülünü veren Altın Koza A.Ş. Genel Müdürü Hüseyin Orhan ise 30. Altın Koza Film Festivali’nde sinema salonlarında 40 bin, yazlık sinema gösterimleriyle ise açık havada 120 bine yakın sinemaseverle buluşarak diğer festivallere göre seyirci sayısını dörde katladıklarını belirterek, bunun Türkiye genelinde bir rekor  olduğunu ifade etti.

Altın Koza A.Ş. Genel Koordinatörü İsmail Timuçin de Çukurova Press gazetesinden Şeyda Turaçlar’ın ödülünü verdikten sonra yaptığı konuşmada, bu yıl yapılacak film festivali öncesinde Adana’daki tüm basın çalışanlarının da katılacağı genel bir toplantı düzenleyerek, fikir alışverişinde bulunacaklarını dile getirdi.

Daha sonra, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, İlkhaber gazetesinden Emre Ekici’ye, Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şube Başkanı ve ÇGC Başkan Yardımcısı Engin Kanber de 5 Ocak gazetesinden Hakan Toytekin ile Ozan Uray’a ödüllerini verdi.

Yarışmada mansiyona layık görülen İhlas Haber Ajansı’ndan Umutcan İşledici, Güney Haber gazetesinden Namık Kemal Kalaycı, İlkhaber gazetesinden Emine Songur, Çukurova Barış gazetesinden Özkan Usneker, 5 Ocak gazetesinden Tamer Gözüdeli ve As Haber’den Murat Yıldız’a ödülleri ÇGC Başkan Vekili Sefa Saygıdeğer ve ÇGC Mali Sekreteri Süreyya Uri tarafından verildi.

Törene ayrıca ÇGC Başkan Yardımcısı Hüseyin Arat, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Özke, Mali Sekreter Yardımcısı Kadir Adıyaman, yönetim kurulu üyeleri Mutlu Mete ve Çetin Ulucan ile çeşitli kuruluşlardan gazeteciler katıldı. ( Haber Merkezi) 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER