1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BAŞKAN AVAN: DAYANIŞMA İÇERİSİNDE NİCE BAYRAMLARA”

BAŞKAN AVAN: DAYANIŞMA İÇERİSİNDE NİCE BAYRAMLARA”
Bu haber 15 Haziran 2024 - 9:48 'de eklendi ve 121 views kez görüntülendi.

BAŞKAN AVAN: ” DAYANIŞMA İÇERİSİNDE NİCE BAYRAMLARA”

Kurban Bayramı münasebetiyle Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan kutlama mesajı yayınladı.

Paylaşmanın ve dayanışmanın önemine vurgulayan Başkan Avan, ” Bu Mübarek Kurban Bayramı vesilesiyle, siz değerli Pozantı’lı hemşerilerimin bayramını en içten dileklerimle kutlarım. Bu özel günler, bizleri bir araya getiren milli ve manevi değerlerimizi pekiştiren müstesna zamanlardır.

Kurban Bayramı paylaşmanın dayanışmanın ve birlik olmanın simgesidir. Bizler, bu toprakların evlatları olarak, atalarımızdan miras kalan bu değerleri yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak için var gücümüzle çalışmaktayız. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam aleminin ve Pozantı’mızın Kurban Bayramı’nı kutlar, bayramın ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederim.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER