1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“BİR FOTOĞRAF…! BİR HABER…!”

“BİR FOTOĞRAF…! BİR HABER…!”
Bu haber 15 Haziran 2024 - 9:26 'de eklendi ve 156 views kez görüntülendi.

 Çay’ın Bıraktıkları ve Pozantı’nın Konuşulanları…

  “BİR FOTOĞRAF…! BİR HABER…!”

Pozantı’da yılların birikiminin getirdiği sorunlar, öyle çarçabuk hemen çözülebilecek cinsten değil. Bir anlık kararlarla yapılan hizmetlerin yetersiz kalıyor olması, vatandaşlar tarafından da artan bir şekilde eleştiri konusu olmaya başladı.

SORUMSUZ YAPILAŞMA

Önceki Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın, “dikey yapılaşma” adı altında çok katlı binalara verdiği ruhsatlarda, park yeri ve çocuk oyun alanlarının olmayışı, bu binaların altındaki işyerleri ile kaldırımların, iç -içe geçmiş durumda olmasının yarattığı bu sorumsuz ve sorunlu yapılaşma, artan trafik yoğunluğunun yanı sıra, yayla mevsiminin de başlamış olması nedeni ile, giderek tehlikeli olmaya başladı.

KONUŞULUYOR

Bir başka olumsuzluk ise, çöp konteynırlarının, toplu taşım duraklarının da, zaten dar olan derme çatma kaldırımlar üzerinde bulunuyor olmasının yanı sıra, araçların da bu kaldırımlar üzerine park ediliyor olması yürüyüş yapan vatandaşları, cadde üzerinde yürümeye mecbur bırakırken, önemli bir tehlikeyi de beraberinde getiriyor. 

PARK VE BANKLAR

Çocuk parklarının ise, kullanım ömürlerini tamamlayarak artık kullanılmaz hale gelmiş olması da, yine önemli bir eksiklik olarak vatandaşlar arasında eleştirilerek konuşuluyor.

Hastane caddesi üzerinde yürüyüş yapan vatandaşların,  bu uzun mesafe de dinlenebilecekleri oturma bankaları olmayışı da, yine önemli bir eksiklik olarak göze çarpıyor.   

FOTOĞRAFLADI

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Hayriye Eroğlu, bu sorumsuzlukları ve sorunları  fotoğrafladı. “Bir Fotoğraf…! Bir Haber…!”  başlığı altında da,  okurlarımızla paylaşmaya başladığımız bu hizmetlerinin yetersizliğinin ve gelişi güzel yapılmış olmasının,  Belediye Eski Başkanı Mustafa Çay’ın hizmet anlayışını da,  bu haber çalışması ile  kamuoyuna bırakmış oluyoruz.

YAŞIYORUZ

Bu tür haberlerin bir örneğini geçen hafta yaşadık.  Bir gurup vatandaşımızın, Alay Yolu üzerinde, Eski Sağlık Ocağının önünde, kapalı durak olmayışı ve yeterli oturma banklarının bulunmayışı ile ilgili olarak  bize ilettikleri konuyla ilgili yayınımız, büyük yankı uyandırarak ses getirdi.

SORUMLULAR

Önceki Belediye Başkanı Mustafa Çay ve aralarında bazı muhtarlar da, vatandaşların yaptığı bu eleştiriden paylarını aldılar.  Diğer bazı eksikliklerle de ilgili olarak, yayınlarımızın devamını beklediklerini de bize söylediler. Yanı sıra, Pozantı Belediyesinin yeni Başkanı Ali Avan’dan da, seçim meydanlarında da vaat ettiği gibi, bu eksiklikleri mümkün olan en kısa  zamanda giderileceğine inandıklarını da ifade ettiler.  

PAYLAŞACAĞIZ

Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, görüntülediğimiz bu fotoğrafların yanı sıra, bazı duyarlı vatandaşlarımızın, whatsapp aracılığı ile bizlere gönderdikleri şikayet fotoğraflarını,  okurlarımızla “ Bir Haber…! Bir Fotoğraf…!” başlığı altında paylaşmaya devam edeceğiz. ( Haber ve Yorum:  Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER