1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ÇAY’A DEVLET MORALİ

ÇAY’A DEVLET MORALİ
Bu haber 14 Mayıs 2017 - 11:56 'de eklendi ve 1.172 views kez görüntülendi.

MHP Genel Merkezinde, Büyük İlgi İle Karşılandı.

ÇAY’A DEVLET BAHÇELİ MORALİ

Pozantı Belediye Başkanlığından, İçişleri Bakanlığınca soruşturma kapsamında, geçici olarak görevden uzaklaştırılan Mustafa Çay, geçtiğimiz hafta 12 Mayıs Cuma gün, büromuzda konuğumuz oldu.

Çay, Ankara’da başta MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli olmak üzere, Genel Başkan Yardımcıları Sadir Durmaz ve Mevlüt Karakaya ile, Adana Milletvekillerinden Seyfettin Yılmaz’la Parti Genel Merkezinde, bir dizi görüşmeler yaptı.Başkan Çay bu görüşmeleri, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal’a aynen aşağıdaki şekilde şöyle özetledi:

Bu ziyaretin amacı, öncelikle yaşamış olduğum, dokuz aylık zor süreçte, gerek aileme gösterilen yakınlık ve gerekse de,   Parti Genel Merkezinin, şahsıma gösterdikleri ilginin ve güvenin, devam etmesinden dolayı, bir nezaket ve teşekkür ziyareti gerçekleştirdim.Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi, başta olmak üzere, Genel Başkan Yardımcılarımız, şahsımı çok sıcak karşıladılar. Geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Bu zorlu süreçte parti yetkililerimin, yapmış oldukları, araştırmalarını ve izlenimlerini ortaya koyarak, bu sürece dahil olduklarını, tarafıma göstermişlerdir.

Bende başta Sayın Genel Başkanımız olmak üzere, parti yetkililerimize, özellikle soruşturma ve mahkeme aşamasında, ortaya çıkan gerçekler ile, şahsımız üzerinde, bir tuzak ve kumpas gerçekleştirildiğinin, ciddi bir şekilde   ortaya çıkmaya başladığını, bu sürece dahli olanların, bir kısmının gelecek mahkemede ifadeye dahil edildiklerini, ayrıca bugün kamuoyuyla paylaşamayacağım, özel bazı bilgileri de, Sayın Genel Başkanımıza bizzat aktararak, bilgilendirmede bulundum.

Bu ziyaretteki en önemli husus ise, Sayın Genel Başkanımız Devlet BahçeliBeyefendinin, şahsıma olan güvenini ortaya koyan, “ BU YAPININ İÇİNDE OLDUĞUNA DAİR HİÇ BİR ZAMAN BİR ŞÜPHE İÇERİSİNDE BULUNMADIK.”Bu nedenle, soruşturma ve yargı sürecinde, kumpas olabileceği düşüncesiiçeresinde konuyu yakından takip ettik. Bu gün gelinen noktada da ise, yanılmamış olduğumuzu gördük. İnşallah, her şeyin daha hayırlısı olacağına inanıyoruz” diyerek, bana olan güvenlerini devam ettirdiklerini, İfade etmiş olmaları, beni ziyadesi ile memnun etmiş ve morallendirmiştir.Cezaevinde kaldığım süre içerisinde, kamuoyunda yapılan bazı haberler ve dedikodular ile, partiden ihraç edildiğim bir daha Belediye Başkanı olamayacağım gibi, ortaya konulmuş spekülatif düşüncelerin, tamamı asılsız ve yalandır. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezince, şahsımla ilgili, hiç bir disiplin uygulaması, söz konusu olmadığı gibi, üstelikte tamamen yanımda olmuşlardır.

Ayrıca, halen Pozantı Belediye Başkanlığı sıfatım devam etmekte olup, Devletimiz ve Belediyemiz tarafından, Belediye Başkanlığı maaşım ödenmektedir. Sadece soruşturmanın selameti açısından, İçişleri Bakanlığınca, 5393 Sayılı Belediye kanunu kapsamında, geçici olarak görevden uzaklaştırma uygulamasına gidilmiş ve Belediye Başkanlığı makamına “ KAYYIM” ataması yapılarak, benim makama yeniden dönüşüme kadar, görevlendirme yapılmıştır. Bu   görevden uzaklaştırma süreci, her iki ayda bir İçişleri Bakanlığı tarafından değerlendirilmektedir. Kamuoyuna saygı ile bu durumu arz etmek isterim şeklinde konuştu.

Haber: Tamer Ünal

Fotolar: Hayriye Eroğlu

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER