1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

DANIŞMA KURULU TOPLANTISI SALI GÜN YAPILACAK

DANIŞMA KURULU TOPLANTISI SALI GÜN YAPILACAK
Bu haber 27 Mayıs 2024 - 10:20 'de eklendi ve 189 views kez görüntülendi.

LOGO ÜSTÜ MANŞET

Hareketli Ve Tartışmalı Geçmesi Bekleniyor…

DANIŞMA KURULU TOPLANTISI SALI GÜN YAPILACAK

Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı Örgütünce düzenlenen, İlçe Danışma Kurulu toplantılarından Pozantı bölümü, 28 Mayıs 2024 Salı gün saat 10.00’da Hüma Hatun Toplantı Salonunda yapılacak.

TARTIŞMALI

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçiminde, Adana İl Genelinde Belediye Başkanlığını kazamayan çok az yerlerden biri olan, Pozantı da yapılacak olan İlçe Danışma Kurulu Toplantısının, çok hareketli ve büyük bir olasılıkla da tartışmalı geçeceği yürütülmekte olan yoğun kulislerden anlaşılıyor.

İKTİDAR

Cumhuriyet Halk Partisinin, 105 oyla Pozantı  Belediye Başkanlığını kaybetmesine karşılık, Pozantı siyaset tarihinde ilk defa olarak,  Sekiz Belediye Meclis Üyesi ile çoğunluğu sağlamış olması, bir anlamda da  CHP’yi Pozantı da  iktidar yapmış olarak değerlendiriliyor.

AZ FARKLA

Buna karşılık ise, Pozantı da Belediye Başkanlığının çok az bir oy farkı ile, Cumhur İttifakına kaptırılmış olması ise, parti içerisinde karşılıklı suçlamalara ve hiziplere neden oluyor.

Pozantı da  çeşitli yerlerde bazı partililerin yaptıkları toplantılarda, Belediye Başkanlığının kaybını ,Başkan Adayı Şenol Eroğlu’nun seçim çalışmalarını tek başına yapmasını, örgütü bütünleştirememesini, sandıklarda hakimiyet kuramamasını, kadın ve gençlik  kolları ile,  yönetim kurulunu  toparlayıcı olmamasının, sandığa yansıdığı şeklindeki yorumlar ve eleştiriler devam ediyor.

İKİNCİ DEFA KAYIP

Pozantı da ikinci defa  Belediye Başkanlık seçimini kaybeden Şenol Eroğlu, bu son seçimde ise parti içerisinde bilinen bazılarının, kendisine oy vermedikleri gibi, çevrelerini  de oy vermemeleri konusunda etkilemeye çalıştıklarını, kendi yakın  çevresindeki bazı isimlerle paylaşıyor.

 Yanı sıra, Şenol Eroğlu’nun seçimin son günü yapılan miting de,  Belediye Başkanı Mustafa Çay’ı eleştirmesi yerine, çalışmalarından  dolayı  kendisine teşekkür etmesi ise, önemli bir seçim kaybı olarak değerlendiriliyor. Kaldı ki bu  miting de bir konuşma yapan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar seçimde rakibi olan Cumhur İttifakının Belediye Başkanı Adayı Fatih Kocaispir’i ezici bir şekilde eleştirmiş  izleyenlerden de büyük takdir almıştı. Bu miting de   Şenol Eroğlu’nun dikkat çekici bir başka eksikliği ise, elindeki programa bakarak uzun konuşması da hala konuşulmaya devam ediliyor.

CEVAPSIZ TELEFONLAR

CHP Pozantı  Örgütünde konuşulmakta olan bir diğer önemli konu ise, Adana Millet Vekillerinin yerel seçim çalışmalarında, Pozantı’ya  gereken önemi vermedikleri gibi,  partililerin açtıkları telefonlara da, yine  bazı millet vekillerinin cevap bile  vermediği de konuşulan konular arasında yer alıyor.

KARALAR ETKİSİ

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, yoğun seçim çalışmalarına rağmen  son mitingi gününde bile  Pozantı gelerek bir konuşma yapmış olması partililerce takdir edilirken, Şenol Eroğlu’nun da bu konuda çekimser kalıyor olması da, dikkat çekici olmayı sürdürüyor.  

DAVET

CHP Pozantı İlçe Örgütü Başkanı Fahri Çay ise, hem Gazetemize hem de  Pozantı Halkına yaptığı açıklamada,  Danışma Meclisi Toplantısına tüm Halkı davet ediyor olması da, bir başka dikkat çekici gelişme oluyor. Bilindiği gibi, Danışma Meclis Toplantıları belli bir süreden sonra,  sadece parti örgütü içerisinde değerlendirilmelerin ve tenkitlerin yapılacağı bir toplantı niteliğini taşır.  Dolayısıyla da dışarıdan katılım sağlayacak misafirlerinde, bu tartışmalara şahit olması da, yadırganacak bir durum olur. Haber :Tamer Ünal

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER