BIST 100
13.761,59 1,77%
DOLAR
43,5936 -0,03%
EURO
51,7381 0,33%
GRAM ALTIN
7.030,37 1,25%
FAİZ
35,06 0,00%
GÜMÜŞ GRAM
114,30 5,18%
BITCOIN
69.517,00 -1,63%
GBP/TRY
59,3100 -0,11%
EUR/USD
1,1862 0,40%
BRENT
67,27 -1,15%
ÇEYREK ALTIN
11.494,65 1,25%
Adana Az Bulutlu
Adana hava durumu
19 °

GENÇLİK MERKEZİ İNŞAATI BAŞLADI

1290657f-1651-4fae-9db6-e7e65298d459

26  Milyonluk Büyük Proje

GENÇLİK MERKEZİ İNŞAATI BAŞLADI

“Pozantı Belediyesi gençlerinde hizmetinde olacak” sloganı ile, çalışmalarını yürütmekte olan Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, başlattığı yeni bir yatırımla gençliği bir çatı altında buluşturacak.

MAZİYE KARIŞTI

2.5 dönemlik Belediye Eski Başkanı Mustafa Çay döneminde, nasıl ve ne şekilde kiralandığına bir açıklık getirilmeyen, sanki başka bir isim yokmuş gibi, Pozantı ile hiçbir alakası   bulunmayan tatlıcı köseye, bilinmeyen bir rakamla kiralanan ve üstelikte buraya onun adının verildiği köse cafe, yıkılarak maziye karıştı.

BAŞLADI

Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan burayı gençlerin buluşacağı, sosyal etkinliklerin düzenleneceği  bir GENÇLİK MERKEZİ olması içinde inşaat çalışmalarına başlattı. Gençlerin her türlü sportif, sosyal ve kültürel ihtiyaçlarının karşılanacağı, bu çağdaş ve modern merkezinin inşaatı, Toprak Tünel mevkiğinde yükselmeye başladı. İnşaat çalışmaları dolayısıyla, trafik akışı yeniden düzenlendi.  İnönü Caddesi – D-750 bağlantı yolu,  geçici olarak trafiğe kapatıldı. Belediye ekipleri de zaman -zaman araç sürücülerini uyararak, olası kazaları önlendiler.

GENÇLER GELECEĞİMİZDİR

Belediye Başkanı Ali Avan, Gençlik Merkezinin inşaatının başlaması dolayısıyla şunları söyledi:

“Gençler geleceğimizdir. Kendileri her türlü hizmeti ilgi ve alakayı hak ediyorlar. Pozantı’lı   gençlerimiz yıllardır ihmal edilmiş olup, kendileri kahveler de ve kontrolsüz bazı yerlerde vakit geçirmeye mecbur bırakılmıştır.

ÇAĞDAŞ TESİS

Ben Pozantı Belediye Başkanı olarak, gençlerimizi çağdaş, modern ve her türlü dijital ortamın  yer alacağı, bir Gençlik Merkezi çatısı altında buluşturacağım. Zaman- zaman kendileriyle bu Gençlik Merkezinde sohbet ederek, görüşlerini alacağım. İhtiyaçları konusunda da belediyenin imkanlarını hizmetlerine sunacağım.  Bu önemli projenin maddi karşılığını ise,  26 Milyon Lira ile Gençlik ve Spor Bakanlığımız  karşılamış olup kendilerine teşekkür ediyorum. Bu önemli bilim ve kültür yuvası, paydaş belediyelerimizin arasında, bir ilk olacaktır” dedi.  (Haber Merkezi)

 

 

 

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?