
HAL BİNASINDA GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR
Önceki Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın tüm girişimlerine rağmen, Gazetemizin yayınları ile karşı çıktığı Hal Binasının yıkımı artık gündemde değil.
Pozantı’nın yeni Belediye Başkanı Ali Avan göreve başlaması sonrası, Hal Binasının yıkımı ile ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Ben esnafımı işsiz ve yersiz bırakmam. Hal Binasında gerekli incelemeler yapılacak. Oluşacak teknik şartlar sonrası, burası ile ilgili kesin karar verilecektir” şeklindeki açıklaması sonrası, gelişmelerin seyri değişti.
Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, Gazetemize yaptığı son açıklamada, Hal Binasının yıkılmayacağını, teknik inceleme ve çalışmaların yapıldığını ve bir süre sonra da Hal Binasının güçlendirilmesi inşaatına başlanacağını ifade etti. ( Haber: Hayriye Eroğlu)