1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Kaymakam Ekrem Güdek’den Kurban Bayramı Mesajı

Kaymakam Ekrem Güdek’den Kurban Bayramı Mesajı
Bu haber 15 Haziran 2024 - 9:23 'de eklendi ve 114 views kez görüntülendi.

Kaymakam Ekrem Güdek’den Kurban Bayramı Mesajı

Toplumsal hayatımızın simgeleşen günlerinden biri olan ve insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı dini bayramlarımız, kırgınlık ve dargınlıkların unutularak, sevgi, saygı ve hoşgörü ile kucaklaşmaya imkan sağlayan, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği, yardımlaşmanın en üst düzeye çıktığı günlerdir.

Fakiri, kimsesizi, yetimi, öksüzü, yaşlıyı her zaman bağrına basmış bir toplumun fertleri olarak, manevi duyguların yoğunlaştığı bu günlerde yardımsever halkımızın, kimsesiz, yardıma muhtaç çocuklar ile ilgiye muhtaç yaşlılarımızdan maddi ve manevi desteklerini esirgemeyeceklerine yürekten inanıyorum.

Hastalarımızı, dul ve yetimlerimizi, şehit ailelerimizi ve gazilerimizi, engellilerimizi de hatırlayarak bayram ziyaret programlarında onlara da mutlaka yer verelim. Bu vesileyle, eşsiz fedakarlıklarını hiçbir zaman unutamayacağımız aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükranla selamlıyorum.

Bayram nedeniyle artacak trafik yoğunluğuyla ilgili trafiğe çıkacak sürücülerimizin de trafik kurallarına uyacağına, bu konuda gereken duyarlılığı azami ölçüde göstereceklerine inanıyor, hiç kimsenin bayram sevincinin acı ve hüzne dönüşmemesini diliyorum.

Bu duygularla bütün vatandaşlarımızın, Kurban Bayramını kutluyor, kardeşliğimizi daha da güçlendiren bu güzel bayram coşkusunun ülkemize, milletimize, İslam elemine, tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER