1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI KONUŞUYOR

POZANTI KONUŞUYOR
Bu haber 28 Mart 2022 - 11:33 'de eklendi ve 894 views kez görüntülendi.

ÇAY YİNE YOKTU

Ulusal günlerimizde, Atatürk ve Şehitler Anıtına konulan Çelenk sunumları, dedelerimizin bu Vatanla birlikte, bizlere bıraktıkları onurlu mirasların, geçmişten -geleceğe yaşatılması açısından,  Milli ve Şerefli bir görevdir.

Yasalar bu çelenklerin konulmasını, İl ve İlçeler de Devlet adına Valiler ile Kaymakamlar, Millet Adına da,  Belediye Başkanlarını sorumlu  kılar. En üst düzey temsilcilerin çok önemli görevleri olması halinde de ise,  zaman- zaman vekaleten temsil edilirler.  

Mart Ayında yıl dönümleri anılan, 12 İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif’i Anma, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Haftası Etkinlikleri ve Çelenk sunumunda, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay 2021 ve 2022 yıllarında yoktu. Yerine, vekil bıraktığı Meclis Üyesi ile, bir Belediye Bürokratı, kendisini temsil etti.

2021 YOKTU

Pozantı belediye Başkanı Mustafa Çay’ın, böylesi anlamlı ve önemli törenlerde, neden bulunmadığını,  kendi sanal ortam paylaşımından öğrendik. Başkan Çay, 12 Mart 2021 tarihinde yapılan, İstiklal Marşımızın Kabulü törenin de Ankara’da olup, TBMM Meclis Başkanı Mustafa Şentop’un, gün anısına düzenlediği törende hazır bulunmuş.

Yine aynı yıl yapılan, 18 Mart 2021  Çanakkale Zaferi Hatasında ise, kendi sanal ortamından yaptığı paylaşım ile,  bu defa MHP Genel Merkezin da olması dolayısıyla, Pozantı da düzenlenen törenlerde, kendisini vekil olarak bıraktığı, bir meclis üyesi temsil etti.  

 2022 YİNE YOK

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa  Çay, 2022 Mart Ayı kutlama törenlerinde yine yoktu.   Yine kendi sanal ortam paylaşımından öğrendiğimiz kadarıyla,  12 Mart 2022 İstiklal Marşı ve Mehmet Akif’i Anma Yıl Dönümünde,  Akçatekir’den bir görüntü paylaştı. Kardan tıkanan yolların açıldığını, Tekirde evleri bulunan Adana’lı ve diğer vatandaşların, rahat bir şekilde gelerek evlerini görebileceklerini paylaşarak davet etti. ve Kendisinin de, Adana Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısına katılmak üzere Adana’ya  geçeceğini paylaştı.

Başkan Çay, 18 Mart Çanakkale ve Şehitler Haftasında da yine yoktu. Böylesi, önemli ve tarihi bir günde, Atatürk Anıtına Çelenk sunumunu, vekil olarak bıraktığı bir meclis üyesi yaptı. Törenlerin devamında da görevini sürdürdü. Başkan Çay’ın bu törende de neden bulunmadığını, yine kendi sanal ortam paylaşımından öğrendik. Çay yaptığı paylaşımında, Ankara da Milli Kütüphaneler Genel Müdürü ile birlikte olduğunu kamuoyu ile paylaşıyordu. Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın, böylesi tarihi ve onurlu günlerde, kendisine temsil hakkı tanıdığı  Pozantı ve Pozantı’lı adına, bu anlamlı törenlerde  bulunmaması, kamuoyu tarafından büyük ölçüde eleştiri konusu olmaya ve konuşulmaya  devam ediliyor.  

KONSER

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Feke’nin Kurtuluş Yıl dönümü etkinliklerinde ise,  Ünlü Sanatçı Latif Doğan’dan önce sahne alarak, söylediği Türkülerle kurtuluşa katkıda bulundu.  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER