DOLAR39,4072% 0.05
EURO45,7237% 0.22
STERLIN53,7116% 0.34
FRANG48,4713% 0.1
ALTIN4.286,12% 0,04
BITCOIN108.388,263.563
Hayriye EroğluTÜM YAZILARI

POZANTI’DA AYAKKABI DA MARKALARIN MARKASI: “COŞKUN KUNDURA”

Yayınlanma Tarihi :
POZANTI’DA AYAKKABI DA MARKALARIN MARKASI: “COŞKUN KUNDURA”

Ayağı Rahat Olanın Keyfide Yerinde Olur…

POZANTI’DA AYAKKABI DA MARKALARIN MARKASI: “COŞKUN KUNDURA”

Yaşamı keyifli hale getirmek, insanoğlunun kendi elindedir. Nasıl ki kışın kısa kollu gömlek, yazın da pardösü giyemiyorsak, dar ayakkabı giydiğimizde de, dünya bize dar gelir. Neşemiz olmaz. Rahat yürüyemeyiz. Ayakkabımız ayağımızı vurduğunda da, adeta Çin işkencesi yaşamış oluruz. Yanı sıra bol ayakkabı giyersek de, bir süre fart -fart diye ses çıkarır. Sonra da ayağımızdan fırlar gider. Her iki sıkıntı da yalın ayak yürümek, bize daha rahat gelir.

DEVAM ETTİRİYOR

Yaşamımızda bu kadar önemli olan ve her ayağa uyan ayakkabının Pozantı’daki adresi ise, markların -markası olan “COŞKUN KUNDURADIR.”
Pozantı’da 63 yıldan beri çocuklar, gençler, erkekler, bayanlar için ayakkabı, terlik ve çanta da çeşitlilik başta olmak üzere, fiyat uygunluğunda da tercih yeri olan, Coşkun Kunduranın Kurucusu Merhum Coşkun Akün’ün adını, oğlu Yakup Akün devam ettiriyor.

ANA BAYİİ

Baba mesleğini sürdürmekte olan Yakup Akün, müşteriye hizmette samimiyeti, sattığı ürünlerde de kaliteyi ve marka çeşitliliğini artırarak, Pozantı’daki Satış Mağazası ile, tercih markası olmayı her geçen gün artırıyor. Pek çok marka firmanın da, Adana ve Pozantı’daki Ana Bayiliğini sürdürmektedir.

GOOGLE YAZ ÇIKSIN

Coşkun Kunduranın Sahibi Yakup Coşkun, e – ticarette de alışveriş çıtasını yükseltmektedir. Google yaz. “COŞKUN KUNDURA” çıkar tanıtımı ile de, işyerinin Türkiye genelinde de bilinmekte olduğuna değinen Yakup Coşkun, e- ticaret ve telefonla aldığı siparişleri, yurdun her yerine göndermekte olduğunu ve çeşitli markalarla alıcıların dikkatini çekiyor.

Ayakkabı ve terlikteki marka çeşitliliğinin yanı sıra, çanta da dünyanın tercih markası olan pierre cardin’i de, Pozantı’lı hanımlarla buluşturan Coşkun Kundura Vicco, Crocs, Lumberjock, Ceyo Mammmia gibi çeşitli ayakkabı markaların da bünyesinde bulundurmaktadır.
Her yaş için, özel tasarım ayakkabı çeşitlerini de, bünyesinde bulunduran Coşkun Kunduranın, genç ve yetenekli Sahibi Yakup Coşkun’la irtibat kurmak isteyenler, GSM 0545 330 8301 0322 581 33 52 Numaralı işyeri telefonlarının yanı sıra sosyal medya adreslerinin yanı sıra Pozantı PTT Merkezi bitişiğinde bulunan işyerini de ziyaret edebilirler.

(Özel Haber ve Fotoğraflar: (HAYRİYE EROĞLU)