1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI’DA YOLLAR SİL BAŞTAN YAPILIYOR

POZANTI’DA YOLLAR SİL BAŞTAN YAPILIYOR
Bu haber 15 Haziran 2024 - 9:28 'de eklendi ve 132 views kez görüntülendi.

POZANTI’DA YOLLAR SİL BAŞTAN YAPILIYOR

Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, vatandaşların sıkça şikâyet ettiği yolları yenileyerek büyük bir memnuniyet sağlıyor.

“Pozantı’mızda Yollarımızı Yeniliyoruz” sloganıyla çalışmalarına başlayan belediye ekipleri, ilçe genelindeki yol yapım çalışmalarına Zafer Mahallesi Hürriyet Sokak’tan başladı.

Başkan Avan, doğalgaz kazısı sebebiyle bozulan ve beton yamalarla geçici olarak düzeltilen yolların oluşturduğu memnuniyetsizliği göz önünde bulundurarak, her hafta bir sokağı sıcak asfaltla tanıştıracak.

“YOLLAR CINCIK GİBİ OLACAK”

Çalışmaları bizzat yerinde inceleyen Başkan Ali Avan, Pozantı’nın her köşesinde daha fazla iyileştirme ve güzellik için çalışmalara başladıklarını belirtti. Daha önce parke taşı olan yolların, önceki yönetim döneminde doğalgaz kazısı yapılan sokaklara beton yama yapılarak düzeltildiğine dikkat çeken Başkan Avan, “Geçici çözüm olarak yapılan bu çalışma yüzünden vatandaşlarımız ve araç sürücülerinden çokça şikâyet alıyorduk. Vatandaşlarımızdan aldığımız geri bildirimleri değerlendirerek yollarımıza sıcak asfalt uygulaması gerçekleştirmeye başladık. Bu sayede vatandaşlarımız daha güvenli ve konforlu bir sürüş deneyimi yaşayacak. Yılların ihmali, üretken belediyecilik anlayışıyla son bulacak” şeklinde konuşarak, Pozantı’nın yollarının artık cıncık gibi olacağına dikkat çekti.

Zafer Mahallesi sakinleri ise yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Ali Avan’a seçim döneminde verdiği sözleri unutmayıp yerine getirdiği için teşekkür ederek duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER