
LGS Sınavından Tam Puan aldı.
POZANTI’LI ŞEYMA ECE ALPTEKİN TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU.
Liselere geçiş sistemi ( LGS) kapsamında, 15 Haziran da yapılan merkezi sınav sistemi sonuçları, 11 Temmuz 2025 Cuma gün açıklandı.
LGS Sınavına giren öğrencilerin, büyük bir merakla beklediği sonucun açıklanması ile birlikte, yüksek puan alarak, dereceye giren öğrencilerin isimleri de, okul yöneticileri ve öğretmenleri tarafından, takdir ve gurur hisleri ile yayınlandı.
TÜRKİYE BİRİNCİSİ
Pozantı Atatürk Ortaokulu öğrencisi Şeyma Ece Alptekin, 2025 Liselere Geçiş Sınavında (LGS) 500 tam puan alarak, Türkiye birincisi oldu. Bu başarısı ile de, Pozantı’nın adını da tüm yurtta duyurmuş oldu..
SEVİNÇ VE GURUR
Bu başarı Pozantı da, okul yöneticileri, öğretmenleri başta olmak üzere, ailesi ve tüm kesimleri sevindirdi. Pozantı’lı öğrenci Şeyma Ece Alptekin’de bu başarısını, ailesinin kendisine sağladığı huzur ortamının yanı sıra, sistemli bir çalışma ve okul idarecileri ile öğretmenlerinin gösterdiği yakın ilginin, motivasyon ve başarısında önemli rol oynadığını belirtti. LGS Birincisi Şeyma Ece Alptekin, Pozantı’nın adını da yurt genelinde duyurmasından dolayı gururlu olduğunu ifade etti.
BAŞARI
Okulunun idareci ve öğretmenlerine teşekkür etti. Pozantı Atatürk Ortaokulu yönetici ve öğretmenleri de, Şeyma Ece Alptekin’nin bu başarısından büyük gurur duyduklarını ve verdikleri emeğin boşa gitmemesinden dolayı da, mutlu olduklarını belirttiler.Öte yandan öğrenciler tercihlerini 14-24 Temmuz 2025 tarihleri arasında yapacaklar..
( Haber: Hayriye Eroğlu)