1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI’LININ GÖNÜL DOSTU: “ YUSUF ARISOY”

POZANTI’LININ GÖNÜL DOSTU: “ YUSUF ARISOY”
Bu haber 05 Kasım 2018 - 12:13 'de eklendi ve 1.028 views kez görüntülendi.

Açılan Her Kapıda, Sevgi ve Takdirle Karşılanıyor

POZANTI’LININ GÖNÜL DOSTU: “ YUSUF ARISOY”

Ak Parti, Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, iki yılı aşan, İlçe Başkanlığı döneminde, sürdürmekte olduğu çalışmalar ile, büyük bir performans sergilemeye devam ediyor. Uzak- Yakın demeden, Zengin -Fakir ayrı mı yapmadan, Genç – İhtiyar seçmen ayrımı yapmayan, ilçenin her mahallesini adım, adım dolaşan, çaldığı her kapıda “GÖNÜL DOSTU” olarak karşılanan Yusuf Arısoy, toplumun her kesimi ile bütünleşen, bir siyasetçi vizyonu sergilemeyi sürdürüyor.

BAŞARI

Ak Parti Adana teşkilatının, en genç ilçe Başkanı olan Yusuf Arısoy, sürdürmekte olduğu, aile şirketinin yöneticiliğinin yanı sıra, iki çocuk babası ve eşi ile de, mutlu bir aile reisi. Genç yaşta, şirket yönetimini devir aldıktan sonra, sağlıklı ve ciddi bir çalışma temposu içerisinde, hedeflediği %30’luk büyümeyi yakalayan, genç işadamı ve siyasetçi Yusuf Arısoy, bu başarısı ile de, yörede siyaset öncesi de tanınan ve sevilen bir kişiliğe sahip.

BEKLENTİ DEĞİL, HİZMET

Ak Parti, Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy ile, zaman, zaman, yaptığımız sohbetlerde, İlçe Başkanlığını kullanarak, siyasi ve çıkar beklentisi olmadığını, önemli olanın ise Ak Partinin, Pozantı’daki oy oranını artırmayı amaçladığını belirterek,   “ Şahsım için siyasi bir beklentim asla yoktur”, şeklindeki konuşmalarına bizzat şahit olduk. Arısoy, siyasi düşüncelerine ise, her platformda, şu açıklamaya verdi:

“Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın, “AK TÜRKİYE” sloganı ile, devam ettirmekte olduğu hizmet çalışmalarının aynısını, Pozantı olarak teşkilatımız, gençlik ve kadın kollarımızın yanı sıra, yönetim kurulu üyelerimizle birlikte, ilçemizde uyguluyoruz. Dolayısıyla da çalışmalarımızı, bu slogan altında yürütmeye, devam ediyoruz”dedi.

EKONOMİK DESTEK

Ak Parti, Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, son aylarda ülkemiz üzerinde, dış güçlerin uygulamak istediği ancak, başarısızlıkla sonuçlanan, döviz kumpasının, tüm Türkiye’de olduğu gibi, Pozantı’da da tutmadığını, belirterek, bu konuda şunları söyledi:

“ Pozantı’da, her kesim ile bir araya geldiğim de, hemşerilerime dış güçlerin, ülkemiz üzerinde gerçekleştirmek için sergiledikleri, çirkin oyunları anlattığımda, kendilerinden büyük bir destek ve anlayış gördüm. Bu, onurlu davranışları,   partim ve şahsım adına, büyük bir mutluluk yaşamamıza, sebep oluyor. Milletimizin, Reisimiz, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan, güven duyguları içerisinde yerel seçimlerde de, Ak Partiye olan koşulsuz desteklerini, aynen devam ettireceklerini, her ortamda açık ve net bir şekilde, yüksek sesle telaffuz ediyor olmaları, yerel seçimin sonuçlarının da, yüksek sesli bir ifadesidir

Beni, son derece duygulandıran bu gelişmeyi, Milli Mücadelenin Kalesi POZANTI Gazetesi aracılığı ile, kamuoyuyla paylaşmış olmanın da, büyük onurunu yaşıyorum. İnanıyorum ki, 1 Nisan 2019 Pazartesi sabahı, Türkiye’miz AK PARTİNİN AK HİZMETLERİ ile, yeni ve mutlu bir geleceğe başlayacaktır” dedi.

BAŞVURULAR 5-12 KASIM ARASI

Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, Belediye Başkan aday aylarının, 5-12 Kasım 2018 tarihleri arasında, İlçe Başkanlığına başvurabileceklerini belirterek, şunları söyledi:

“Ak Partiye gönül vermiş olan her kişiye, kapımız, gönlümüz ve yüreğimiz açıktır.   Kendileri, gerekli evrakları temin konusunda, ilçe yetkililerimizden, gerekli bilgileri alabilecekler. Aday adaylarımıza, şimdiden başarılar diliyor, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinin, Ülkemiz, Milletimiz ve Partimiz adına, hayırlı ve uğurlu olmasını, diliyorum” dedi. ÖZEL HABER : HAYRİYE EROĞLU

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER