1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ŞEHİT ZAFER SABANCI LİSESİ’NDEN “GAZZE KATLİMINA” TEPKİ

ŞEHİT ZAFER SABANCI LİSESİ’NDEN “GAZZE KATLİMINA” TEPKİ
Bu haber 24 Haziran 2024 - 7:47 'de eklendi ve 133 views kez görüntülendi.

Yıl Sonu Etkinliklerini İptal Ettiler.

ŞEHİT ZAFER SABANCI LİSESİ’NDEN “GAZZE KATLİMINA” TEPKİ

Pozantı Şehit Zafer Sabancı Anadolu Lisesi öğrencileri, bu sene sonunda  yapmayı planladıkları mezuniyet töreni eğlencesini,  israil’in Gazze katliamı nedeniyle iptal ettiler.

Öğrenciler, ayrıca mezuniyet eğlencesi için ayırdıkları parayı da  Gazze’ye yardım olarak gönderdiler. Okul kütüphanesinde de öğretmenleriyle birlikte, buruk bir mezuniyet töreni  yaptılar. Öğrenciler de, tüm dünyada gösterilen israil zulmüne sessiz kalmayarak, protesto eden ve milyonlarla, aynı tepkiyi göstererek “TEK YÜREK” oldular.

BİR BAŞKASINI DÜŞÜNMEK

Okul Müdürü Adem Yılmaz, Gazze katliamı ile ilgili olarak,  aşağıdaki açıklamayı yaptı:

“Bir başkasını düşünmek, zindanımızın kapısını aralamak demektir sözünün ağırlığını yüreğinde hisseden herkesin, insanî bir sorumluluk olarak Gazze’deki soykırıma tepki göstermesi, soylu ve asil bir davranış olmaktadır. Kendi zindanımızı aydınlatmanın yolu da, mazlumlar için duyarlı olmaktan geçer. Öğrencilerimizden de bu duyarlılığı görmekten dolayı çok  mutluyum.

Gazze’de adeta soykırım yaparak, kadın ve çocukları acımasızca katleden israil’in, kural tanımayan zulmüne tepki gösteren öğrencilerime, ayrıca teşekkür ediyorum. Yanı sıra, onların  mezuniyet için biriktirdikleri paralarını da, Gazze’ye yardım olarak göndermeleri de çok asil bir davranıştır.” Dedi.

Gazze’yi protesto toplantısı, 12. sınıf öğrencisi İbrahim Ergin’in okuduğu öğrenci ve öğretmenler fazlası ile duygulandıran  “Mescid i Aksa” Şiir’i ile sonlandı. ( Haber Merkezi)   

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER