1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“SİYASETTE HİZMETLER UNUTULMAMALI”

“SİYASETTE HİZMETLER UNUTULMAMALI”
Bu haber 12 Nisan 2021 - 10:22 'de eklendi ve 640 views kez görüntülendi.

Meclis Üyeliğinden İstifa Eden Coşkun İlk defa Konuştu:

“SİYASETTE HİZMETLER UNUTULMAMALI”

Beş yıllık hizmet süresinin, daha henüz ikinci yılı bitmeden, Pozantı Belediye Meclis Üyeliğinden istifa eden, Ak Partili Selçuk Coşkun’unun bu ani istifası, Pozantı’da gündem olmuş idi.

Bu süreçte, kendisine açılan telefonlara da karşılık vermeyerek, suskunluğunu koruyan Selçuk Coşkun, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal’a, istifa kararı ile ilgili olarak, şimdilik kaydı ile, soracağı soruların  bir bölümüne cevap vereceğini, sonraki süreçlerde ise, bu açıklamasını kişileri de kapsayacak şekilde genişleterek, şunları söyledi:

YAPAMAM ETKİLİ OLDU

“Öncelikli olarak, Adana Büyükşehir Belediyesinin, Cumhur İttifakının elinde olmayışı nedeni ile, Pozantı’ya önemli hizmetleri getiremedik. Yanı sıra, Pozantı Belediyesinin de imkanlarının kısıtlı olması, bir Belediye Meclis Üyesi olarak da şahsıma, yeterli hizmet imkanın tanıması, beni Pozantı’lılar karşısında, hizmet açısından çok zor durumlarda bıraktı.

Yapılması gerekenleri yapamamış olmam ise, Belediye Meclis Üyeliğimi de, önemli ölçüde etkiliyordu. Bu konuyla ilgili, talep ve isteklerin, karşılanamamasıyla ilgili olarak, hemşerilerimin sorduğu sorulara, açıklayıcı ve yeterli cevap verememiş olmamda, istifa kararı almamda, en önemli etken oldu. Bunu da, gelecek zamanlarda, kamuoyuyla daha geniş bir şekilde paylaşacağım.” dedi

ETKİLİ OLDU

Tamer Ünal’ın, Selçuk Coşkun’a sorduğu bir başka soru ise, İlçe Başkanlığına atanamayışı ile ilgili oldu. Coşkun şunları söyledi:

“Bu sorunuza, çok net cevap veriyorum. “TABİKİ OLDU.” Ben 2011 yılında, Ak Partinin Üyesi olarak siyasete başladım. İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı gibi, çok önemli bir görevi üstlendim. Partime hizmet için, Pozantı’nın her mahallesini adımladım. Kimin evinin önünde çukur var, onu bile bilirim. Ak Parti İlçe Başkanlığı için, Ankara Genel Merkeze çağırılan, dört kişi arasında yer aldım.

GÖZ ARDI EDİLDİM

Ancak orada, beklediğim ilgiyi göremedim. Parti büyüklerim, İlçe Başkanlığı tercihlerinden sonra, benimle ilgilenmediler bile. Siyasette insanların hizmetleri, bir çırpıda kenara atılmamalı. İlçe Başkanlığından beklentim, şahsımla ilgili olmayıp, sadece Pozantı’ya hizmet içindi. Ancak, benim ve düşüncelerimin göz ardı edilmiş olması, beni yaraladı. Ve orada, Belediye Meclis Üyeliğinden almış olduğum istifa kararımdan da, hiçbir şekilde dönüş yapmadım. Yeteri kadar hizmet veremediğim bir makamda oturmak ise, benim prensiplerime aykırıdır. Şimdilik siyasi hayatımı, Ak Partinin sade bir üyesi olarak devam ettireceğim. İlçe Başkanlığımıza atanan Necati Şen abimi de, kutluyorum. Kendisine, elimden geldiğince de yardımcı olmaya çalışacağım.” dedi.

PAYLAŞACAĞIM

Selçuk Coşkun’la yaptığımız bu sohbette, şimdilik yazılmaması kaydı ile, topluma hizmet etmesini engelleyen isimleri, bizle paylaştı. Coşkun bu kişileri, ilerleyen süreçte kendisinin hangi çalışmalarını engellediklerini, yer ve zaman belirterek, yapacağı açıklamalarla gazetemiz aracılığı ile, kamuoyuyla paylaşacağını da belirtti.  ( Özel Haber: Tamer ÜNAL)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER