1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“POZANTI’DAN DÖRT OKUL PROJE KAPSAMINDA”

“POZANTI’DAN DÖRT OKUL PROJE KAPSAMINDA”
Bu haber 28 Mart 2022 - 11:25 'de eklendi ve 705 views kez görüntülendi.

Milli Eğitim Müdürü Yıldız Açıkladı:

“POZANTI’DAN DÖRT OKUL PROJE KAPSAMINDA”

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından koordine edilerek yürütülen, 10000 okul ve 1000 okul projelerine, Pozantı’dan dört okul dahil edildi.

DÖRT OKUL

Pozantı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız, gelişmelerle ilgili olarak aşağıdaki açıklamayı yaptı:

“Proje kapsamında, Atatürk İlkokulumuz 1000 okul projesi  kapsamında, çevre dostu okul olarak belirlendi. Bu doğrultuda da, okulumuza çeşitli yatırımlar yapılacak. Bunun yanında, öğretmen -öğrenci ve veli eğitimleri de verilecek olan proje ile, Atatürk İlkokulumuz örnek bir okula dönüşecek. Ayrıca Aşçıbekirli İlkokulu, Dagdibi İlkokulu, Hamidiye İlkokulları da, 10000 okul projesine de dahil edildi.

 Bu Proje kapsamında, üç okulumuz da eğitim ortamları yenilenecek ve  okulumuzun ihtiyacına göre, materyaller temin edilecek. Öğretmen -öğrenci ve veli eğitimleri de, aynı şekilde bu okullarımızda da yapılacaktır. Proje ile, okullarımızda kurulacak kulüpler sayesinde, öğrencilerimiz kendilerini geliştirecekler” dedi.  ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER