
DERS KİTAPLARI POZANTI’YA GELDİ
Yıllardır ücretsiz olarak dağıtılmakta olan, öğrencilerin yeni yıl ders kitapları gelerek İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine teslim edildi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Sezginin koordinesinde, dağıtımı yapılmakta olan ders kitapları ile ilgili olarak, sanal ortam aracılığı ile aşağıdaki paylaşım yapıldı:
“İlçemiz Şube Müdürü Sayın Şeref İçoğlu, 2025-2026 eğitim öğretim yılında, İlçemiz okullarında okutulacak olan, ücretsiz ders kitaplarının dağıtımıyla ilgili çalışmaları, yerinde incelemek amacıyla, Türkan İrfan Akün Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde bulunan kitap dağıtım deposunu ziyaret etti.
Gerçekleştirilen incelemede, kitapların tasnif ve sevk süreci ile ilgili yetkililerden bilgi alan Şube Müdürümüz, kitapların zamanında ve eksiksiz şekilde, öğrencilere ulaştırılmasının önemine vurgu yaptı. Ziyaret kapsamında yürütülen çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan İçoğlu, kitap dağıtım sürecine katkı sunan tüm personele teşekkür etti.” ( Haber Merkezi)

