BIST 100
13.101,49 -1,84%
DOLAR
43,9796 0,05%
EURO
51,0458 -0,69%
GRAM ALTIN
7.284,66 -3,34%
FAİZ
37,29 0,16%
GÜMÜŞ GRAM
116,35 -8,59%
BITCOIN
67.138,00 -3,29%
GBP/TRY
58,5734 -0,66%
EUR/USD
1,1596 -0,79%
BRENT
83,35 7,22%
ÇEYREK ALTIN
11.903,63 -3,40%
Adana Açık
Adana hava durumu
18 °
  • ANASAYFA
  • Genel
  • MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı’dan Yeşilay Haftası mesajı…

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı’dan Yeşilay Haftası mesajı…

46b8755f-6b1f-45a5-b990-7fdda1b77c36

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı’dan Yeşilay Haftası mesajı...

"Bağımlılık, millî güvenlik ve beka sorunudur!"

ADANA - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı; bağımlılık sorununun sadece bir sağlık meselesi değil, aynı zamanda bir millî güvenlik ve millî beka sorunu olduğunu söyledi.

“ZARARLI ALIŞKANLIKLAR SİNSİ BİR TEHDİTTİR”

17 Mart Yeşilay Haftası münasebetiyle mesaj yayımlayan Başkan Yusuf Kanlı, bağımlılık türlerinin yalnızca bireyleri değil, aynı zamanda aile yapısını, sosyal hayatı ve toplumun geleceğini de çok olumsuz etkilediğini vurguladı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin "Bağımlılık, bağımsızlığın zehridir. Uyuşturucu ve zararlı alışkanlıklar, milletimizin geleceğine yönelmiş sinsi bir tehdittir.” şeklindeki sözünü hatırlatan Başkan Yusuf Kanlı şöyle devam etti:

“TÜM KESİMLERİN ORTAK SORUMLULUĞU”

"Sağlıklı bireylerden oluşan bir toplum, güçlü bir devletin en temel dayanağıdır. Sağlıklı nesiller, güçlü Türkiye’nin teminatıdır. Alkol, uyuşturucu, tütün, kumar ve teknoloji bağımlılığı başta olmak üzere her türlü zararlı alışkanlık, özellikle gençlerimizin geleceğini tehdit etmektedir. Bu ise, ülkemiz ve milletimiz için millî beka meselesidir. Bunun içindir ki bağımlılıkla mücadele sadece kurumların değil, ailelerin, eğitim camiasının, sivil toplum kuruluşlarının ve toplumun tüm kesimlerinin ortak sorumluluğudur.

“MHP OLARAK ÇOK ÖNEM VERİYORUZ”

Milliyetçi Hareket Partisi olarak bağımlılık sorununa karşı mücadeleye çok önem verdiklerini ifade eden ve Ülkü Ocakları'nın bu alanda yaptığı çalışmaları hatırlatan Başkan Yusuf Kanlı; "Daha mutlu, daha güçlü bir Türkiye için geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan korumak, onlara sağlıklı yaşam bilinci, sağlam bir irade kazandırmak hepimizin görevidir." dedi.

YEŞİLAY'A VE ÜLKÜ OCAKLARI’NA TEŞEKKÜR ETTİ

MHP Adana İl Başkan Yusuf Kanlı, mesajının sonunda, başta Yeşilay ve Ülkü Ocakları olmak üzere, bağımlılıkla mücadelede emek veren tüm kurum ve gönüllülere teşekkür ederek, Yeşilay Haftası’nın toplumsal farkındalığın artmasına vesile olmasını temenni etti.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?