1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“ EROĞLU: LİSTEMİZ POZANTI’YI KUCAKLIYOR”

“ EROĞLU: LİSTEMİZ POZANTI’YI  KUCAKLIYOR”
Bu haber 25 Şubat 2019 - 9:01 'de eklendi ve 2.160 views kez görüntülendi.

CHP Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu:

“LİSTEMİZ POZANTI’YI KUCAKLIYOR”

Cumhuriyet Halk Partisinin, ilk belirlediği Belediye Başkan adaylarından birisi olan Şenol Eroğlu, Belediye Meclis Üyesi Aday listesinin, 19 Şubat 2019 Salı gün, İlçe Seçim Kuruluna teslim edilmesi sonrası, Eşi ve Kurultay Delegesi Pelin Eroğlu ile birlikte, Gazetemizi ziyaret ederek, aday listesi değerlendirmesi yaptılar.

TALİBİZ

Cumhuriyet Halk Partisinin, Pozantı Belediye Başkanı Adayı olarak, adının açıklanması sonrası, sürdürmeye başladığı siyasi çalışmalarında, önemli adımlar atan, bu arada da Belediye Meclis Üyesi aday tespitinde, başta Pozantı Merkez olmak üzere, Akçatekir ve Boğaz Mahallerini de kapsayan, geniş ve etkin tabanlı isimlerle, 31 Mart 2019 yerel yönetim seçimlerinde, belediyeye talip olduklarını belirten Şenol Eroğlu, Pozantı’lı hemşerilerimizin oylarına talibiz.” dedi.

SIRALAMA

CHP Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu, liste belirlenmesinde öncelikli olarak, isimlerden ziyade, temsil bölgelerini oluşturduklarını ve sıralamayı da, Pozantı, Kamışlı, Akçatekir şeklinde, aralıklı olarak tanzim ettiklerini, sonrasında da isimleri, bu sıralamaya göre yerleştirdiklerini belirterek, şunları söyledi:

KUCAKLAYAN LİSTE

“ Yönetici arkadaşlarımızla birlikte yaptığımız, Belediye Meclisi Aday sıralamasında, tüm Pozantı’yı kucaklayabilecek, sosyal yönü geniş isimleri belirleyerek, seçmen sayılarıyla dengelemeye çalıştık. Bunu yaparken 1. Sıranın Pozantı’dan, 2. Sıranın Kamışlı’dan, 3. Sırayı Akçatekir olarak belirledik. Devamında, 4-5. Sırayı yine Pozantı’ya ayırdık. 6-7-8-9’cu sıraların ise, Kamışlı ve Boğaz Mahallerinden oluşmasına önem verdik. 10-11-12’ci sıraları, tekrar Pozantı’ya ayırırken, 13’cü sıra yine Kamışlı’nın oldu. Kontenjan1’ci sıramızın, Akçatekir Beledisinden temsil edilmesinin yanı sıra, kontenjan 2’ci sırayı Kamışlı Boğazından bir Mahalleye ayırdık. Ve sonrasında da, isimleri bu sıralamaya göre yerleştirerek, Belediye Meclis Üyesi Aday listemizi belirlemiş olduk.”

TANINIYORLAR

CHP Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu, isim tespiti ile ilgili olarak da şunları söyledi:
“Belediye Meclis Üyesi Adaylarımız, her birisi kendi işlerinde çalışmakta olan ve yörelerinde yeteri kadar tanınan, temsil kabiliyeti olan etkin partili arkadaşlarımızdır.
Birlikte, Pozantı’mızın sorunlarını çözümleyeceğimize, şimdiden inanıyorum.
Biz, makama değil, hizmet için göreve talibiz. Aynı şekilde, Seyhan Belediye Başkanımız ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Zeydan Karalar’ında, Pozantı ile ilgili projelerinin yanı sıra, bizim çalışmalarımıza da koyacağı katkı ile, Pozantı sorunsuz bir ilçe haline gelecektir.”

ADAY LİSTESİ

Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu, Aday listesi sıralamasını ise, şöyle açıkladı:
“Nuri Akkaya, Seyhan İnce, Ahmet Sarıaslan, Bekir Gumru, Mehmet Ünal, Mehmet Cengiz Tekin, Halis Avcu, Atilla Korkmaz, Ömer Günan, Şerife Güler, Gülcan kaya, Ali Güngör, Mürüvet Gören”

“SUÇLAYICI OLMAYACAĞIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi, Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu, seçim süresi boyunca, yapacakları siyasi çalışmalarla ilgili olarak da, şunları söyledi:

“ Biz, diğer partileri suçlayarak, onların üzerinden pirim yapıp, seçim kazanma gibi bir düşüncemiz olamaz. Kişilerle de asla işimiz yok. Ama, yaptıkları olumsuzlukları eleştirmekte, siyasetin doğasında olan bir gerçektir. Konuşmalarımızda suçlayıcı değil birleştirici, kırıcı değil sevecen, katı eleştiren değil, hoşgörü ile yaklaşan bir seçim kampanyası sürdüreceğiz.
Bizim, bu insani ve hoşgörülü tavrımızın, gelecek nesillerin siyasi çalışmalarında da, örnek olmasını şimdiden diliyoruz. Bu niyetle yola çıktık. Pozantı’mız için Hayırlı Uğurlu olsun.”

PELİN EROĞLU “HER ZAMAN VARIM”

CHP Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu’nun açıklamalarına, eşi ve aynı zamanda, CHP Kurultay Delegesi olan Pelin Eroğlu’ da, yerel seçimlere kadın seçmenler açısından yaklaşarak, şunları söyledi:
“Eşimin, Belediye Başkan adayı olarak gösterilmesi konusundaki, karara çok teşekkür ediyorum. Ancak, eşim aday bile gösterilmemiş olsa bile, ailece CHP geleneğinden gelmemiz dolayısıyla, her zaman ve her şekilde, kim aday gösterilirse gösterilsin, aynı özverili çalışmayı yapacağımı da, açıklamaktan büyük bir onur duyuyorum.
Tüm kadın seçmenlerden beklediğim, Pozantı’da eşim Şenol Eroğlu’na, Büyükşehir de ise, partimizin adayı Sayın Zeydan Karalar’a oy vermelerinin, Baharın ilk müjdecisi olacağını da, yürekten belirtiyorum” dedi. Haber: Tamer Ünal Fotoğraflar Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER