1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

NURİ TAŞ : “YENİDEN REFAH PARTİSİNİN POZANTI İLÇE BAŞKANI”

NURİ TAŞ : “YENİDEN REFAH PARTİSİNİN POZANTI İLÇE BAŞKANI”
Bu haber 25 Eylül 2019 - 16:39 'de eklendi ve 1.075 views kez görüntülendi.

1.Olağan Kongresi ATATÜRK Kültür Merkezinde Yapıldı.

NURİ TAŞ : “YENİDEN REFAH PARTİSİNİN POZANTI İLÇE BAŞKANI”

Merhum Necmettin Erbakan tarafından, “MİLLİ GÖRÜŞ” olarak ülke siyasetine kazandırılan oluşum, kendisinin vefatından sonra  da, devam ettiriliyor.

Merhum Erbakan’nın oğlu Fatih Erbakan tarafından, 18 Kasım 2018 Tarihinde kurularak, ülke genelinde örgütlenmeye başlayan, Yeniden Refah Partisinin Pozantı 1. Olağan Kongresi, 18 Eylül 2019 Çarşamba gün, Atatürk Kültür Merkezinde yapıldı.Adana İl Başkanı Necati Alyaprak, Teşkilat Başkanı Erdem Gümüş ve partililerin katıldığı kongre, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

İl Başkanı Necati Alyaprak yaptığı konuşmada, Fatih Erbakan’la birlikte, Milli Görüşün ikinci 40. Yılının şahlandığını, Yeniden Refah Partisi ile birlikte, yeni ve  adil bir  düzenin, Türkiye’yi  yöneteceğini, bununda dünya ya örnek olacağını söyleyerek, “Partimiz, tüm insanları gönül birliği içerisinde, sevgi ve  saygı ile kucaklamaktadır. Adana’nın 11 ilçesinde teşkilatlanarak, hayırlı ve uğurlu olması dilekleri ile, kongrelerimizi yaptık. Pozantı’mız da da İlçe Başkanımız olarak, Nuri Taş ve Yönetim Kurulumuz, bu  seçimle oluşacak. Kendilerine şimdiden başarılar, diliyorum” dedi.

Seçimlerden sonra söz alan, Yeniden Refah Partisi  Pozantı İlçe Başkanı Nuri Taş,  Pozantı’da  da Milli Görüşün şahlanacağını belirtti. Kendisini bu göreve getirenlere ve seçenlere teşekkür etti. Nuri Taş’ın  İlçe Başkanlığında, Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine Cengiz Mintaş, Erkan Nar, Emre Taş, Rüstem Avcı, Orhan Şimşek, Sezer Taş, Orhan Şimşek, Osman Şimşek, İsmail Bozan, Umut Nabi Nar, Halil Burak Kılınçlı  seçildiler.

KIYMET TEBRİK ETTİ.

Yeniden Refah Partisi, 1. Olağan  İlçe Kongresine, misafir olarak katılan  Kıymet Emlak ve Elit Restorandın Sahibi Hayrettin Kıymet, İl Başkanı Necati Alyaprak, Teşkilat Başkanı Erdem Gümüş ve  Pozantı İlçe Başkanı Nuri Taş’ı ilk tebrik eden ilk  isim oldu. ( Haber Merkezi)

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER