1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“13.CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN İKİNCİ YÜZYILIN MİMARI OLACAKTIR”

“13.CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN İKİNCİ YÜZYILIN MİMARI OLACAKTIR”
Bu haber 31 Mayıs 2023 - 18:09 'de eklendi ve 406 views kez görüntülendi.

Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Necati Şen:

“13.CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN İKİNCİ YÜZYILIN MİMARI OLACAKTIR”  

Pozantı’da, Millet Vekilliği ve 2. Turda sonuçlanan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı, pek çok mahalle de, birinci parti oldu.

Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Necati Şen, her iki seçim başarısından sonra, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal’a yaptığı özel açıklamada, şu görüşlere yer verdi:

İKİNCİ YÜZYIL

“Ülkemizin, Milletimizin ve Cumhuriyetimizin İkinci Yüzyıl Vizyonun Mimarı,  Ak Parti Genel Başkanımız ve 13. Cumhurbaşkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmaya devam edecektir.

Milletimizin derin teveccühü ve vatandaşlarımızın kıymetli oylarıyla, 13. Cumhurbaşkanı olarak görevine devam edecek olan, Büyük Liderimiz S Recep Tayyip Erdoğan, 21 yıldan beri  aksamayan hizmetleri ile milletimize ve  ülkemize olan sevdasını,  daha da artırarak devam ettireceğine olan inancımız tamdır.”dedi.

PARLAYAN YILDIZ

 Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Necati Şen,  Gazetemiz İmtiyaz Sahibi  Tamer Ünal’a yaptığı açıklamaya, aşağıdaki şekilde devam etti:

“Cumhuriyetimizin İkinci Yüzyılında, Türkiye bir enerji üssü olacaktır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın, Milletimize söz verdiği gibi Teknolojide, Sanayide ve Sağlık Sektöründe,  çok önemli hizmetlere imza atmaya devam edeceğine Millet olarak inanıyoruz.

Bu büyük adımlar, ülkemizin gelişmişlik seviyesini de artıracaktır. Böylece, Türkiye Cumhuriyeti,  gelişmiş 10 Ülke arasına girerek, dünyanın parlayan bir yıldızı olacaktır.

Böylesi önemli bir seçim de,  oylarıyla  Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımıza, yürekten destek verip, 13. Cumhurbaşkanı seçerek hizmete devam onayı vererek maneviyatını yükselten,  Yüce Milletimize  ve aynı konumdaki Pozantı’lı Hemşerilerimize ve Cumhur İttifakı paydaşlarımıza en kalbi duygularla teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyor, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında,  hep birlikte şahlanacağımıza ve mutlu bir Türkiye’de birlikte  yaşayacağımıza  yürekten inanıyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER