1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

3. DOĞA VE  FOTOĞRAF FESTİVALİ SES  GETİRECEK

3. DOĞA VE  FOTOĞRAF FESTİVALİ SES  GETİRECEK
Bu haber 29 Ekim 2019 - 11:54 'de eklendi ve 828 views kez görüntülendi.

Çay’ın Hayali Gerçek Oldu.

3. DOĞA VE  FOTOĞRAF FESTİVALİ SES  GETİRECEK

Pozantı – Belemedik 3. Doğa ve Fotoğraf Festivali, 3 Kasım 2019 Pazar günü, çeşitli etkinliklerle yinelenecek. Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın büyük gayretleri ile, alt yapı tesislerinin tamamlanıyor olması, Belemedik’i sadece Çukurova’nın değil, Türkiye’de de her geçen gün adının duyurulmasını sağlıyor.

Toros dağlarının en bakir yerlerinden biri olan Belemedik, doğal güzelliklerinin yanı sıra, tarihi geçmişi ile de, doğa ve tarih düşkünlerinin ilgi odağı oluyor. Tünelin Ucundaki Işığa, Sonbaharın Kalbine, Çakıt Suyunun Sesine, Türkülerin Tınısına” başlıkları ile, yapılan davette, 3. Pozantı- Belemedik Doğa ve Fotoğraf Festivaline, binlerce kişinin özel tren ve araç konvoyları ile, katılımı bekleniyor. Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ın yanı sıra, üst düzey bürokratların da katılımının beklendiği festivalle ilgili olarak, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay tarafından yapılan davet duyurusunda, etkinlik programı şöyle açıklandı:

“ 3 Kasım 2019 Pazar gün Saat 11.00’de 3. Fotoğraf yarışma sergisi gezilecek. Saat 12.00’de Hakan Yaralı’nın fotoğraf sunumu ve söyleşisini, Saat 13.00’de Derya Yazar fotoğraf sunumu ve söyleşisi takip edecek. Saat 14.00’de fotoğraf yarışması ödül törenini, saat 15.00’den itibaren Uğur Önür, Umut Sülünoğlu konseri takip edecek.”

ESNAF HAZIRLIK YAPIYOR.

3.Pozantı- Belemedik Doğa ve Fotoğraf sergisi dolayısıyla, ilçe esnafı da geçen yıllarda olduğu gibi yine stantlar kuracak, yöreye özgü el ürünleri, tarımsal ve zirai üretim çeşitliliğinin yanı sıra, hediyelik eşya stantları ile de, Pozantı esnafı karlı bir gün geçirecek.

ŞİMDİDEN HAZIRLANIN

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, bu yıl hizmete giren belediye ye ait sosyal tesislerde de,  çeşitli et ürünlerinden oluşan, damak tadı düzeyinde yemek için de, hazırlık yapıldığını belirterek bu konuda da şunları söyledi:

“ Pozantı -Belemedik’te 3.Doğa ve Fotoğraf Festivalimizde, bu güzellikleri yaşamak için program yapmayı unutmayın. Söyleşi, Sergi, Konser, Muhteşem manzara ve doğa içerisinde, Pozantı Belediyesine ait restaurantta, bir birinden lezzetli menü ile, güzel bir gün için plan yapmayı unutmayın.” ( Haber: Hayriye Eroğlu)

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER