1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Başkan Çay’dan asılsız iddialara sert tepki

Başkan Çay’dan asılsız iddialara sert tepki
Bu haber 25 Kasım 2019 - 11:16 'de eklendi ve 844 views kez görüntülendi.

Başkan Çay’dan asılsız iddialara sert tepki

Pozantı Belediye Başkanlığını 11 yıldır sürdüren Mustafa Çay, sosyal medya üzerinden ‘Pozantı İlçesinde Vahşet’ diye asılsız ithamlarda bulunulmasına, yine kendi sosyal medya hesaplarından sert tepki gösterdi.Başkan Çay, ‘KAMUOYUNA DUYURU’ şeklinde verdiği açıklamasında, iki gündür ‘Kihayko’ adlı sosyal medya hesabından kendisine asılsız ithamlarda bulunulduğunu, buna sessiz kalamayacağını belirterek açıklama yapmak zorunda kaldığını ifade etti.

Adana Büyükşehir Belediyesi Meclisinde de gündem dışı söz alarak Pozantı ve Akçatekir’deki başı boş hayvanların rehabilite edilmesi için Başkan Zeydan Karalar’ın desteğini talep ettiğini de belirten Başkan Çay, “İki gündür sosyal medyada (Kihayko) adlı sayfa üzerinden ‘Metin Yıldırım’ isimli sözde hayvan hakları savunucusu olduğunu ifade eden şahıs ve ona inanmış bir grup tarafından hiç bir doğruluğu bulunmayan aşağıda gördüğünüz şekilde abartılı bir haber ile hayvanlara bu güne kadar yaptığı katkı, hizmetleri ve iyi niyetini ortaya koyan şahsım ve Pozantı Belediyesini kurumsal olarak hedef alan asılsız ve maksadını fazlasıyla aşmış ve kamuoyu önünde itibarsızlaştırma girişiminde bulunulduğunu üzülerek müşahade ediyorum” dedi.

‘YASAL HAKLARIMIZI SAKLI TUTUYORUM’
Köprü Yardımlaşma Derneği Başkanı Bekir Fevzi Yıldırım, Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu Başkanı Nesrin Çıtırık ve Sokak Canlılarını Koruma Derneği Başkanı Sibel Seyitoğlu ile görüştüğünü, önümüzdeki günlerde Pozantı için bir çalışma planı hazırladıklarını da hatırlatan Başkan Mustafa Çay, “Yasal haklarımız saklı kalmak şartıyla; Çok değil daha geçen hafta Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısında Akçatekir ve Pozantı’daki başı boş köpeklerin rehabilitasyon edilmesi ve beslenerek kısırlaştırılması hususunda gündem dışı söz alarak konuşan hayvan haklarını savunan ben iken, Köprü Yardımlaşma Derneği Başkanı Bekir Fevzi Yıldırım ile birlikte besleme konusunda birlikte mutabakata varmış iken, Nesrin Çıtırık ve Sibel Seyitoğlu hanımefendiler ile görüşerek önümüzdeki günlerde Pozantı için bir çalışma planı hazırlığında iken, acaba kendi dernekleri ile iletişim kurmamanın hırsı ve acımasızlığımıdır bu” diyerek sert tepki gösterdi.

“ASIL, BU AÇIKLAMA TARZI VAHŞETTİR”
“Vahşet kelimesi katliamla eşdeğer kötü bir tabirdir” diyerek açıklamasını sürdüren Başkan Çay, “Oysa ki Pozantı’da 11 yıldır Belediye Başkanlığım süresince İnsanlara ve hayvanlara sadece sevgiyle bakılmıştır. Asıl vahşet hiç bir ortada somut bir kötülük yokken bu açıklama tarzı vahşettir. Bu küçük oyunlara gelmeyecek kadar devlet ve yerel yönetim tecrübesi olan biri olarak bunları kınıyorum. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” diyerek, Pozantı halkının da bu tür oyunlara alet olmayacak kadar bilinçli olduğunu belirtti. ( Haber Merkezi)

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER