1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Soner Çetin Çukurova’ya gözü gibi bakıyor

Soner Çetin Çukurova’ya gözü gibi bakıyor
Bu haber 20 Ocak 2020 - 14:02 'de eklendi ve 701 views kez görüntülendi.
Soner Çetin Çukurova’ya gözü gibi bakıyor
 
Soner Çetin Çukurova’ya gözü gibi bakıyor
Çukurova Belediyesi ile Dünyagöz Hastanesi arasında yapılan protokol kapsamında hem ilçede periyodik olarak göz taraması gerçekleştirilecek hem de belediye personeli ve birinci derece yakınları göz tedavisinden ücretsiz olarak yararlanacak. Başkan Soner Çetin, “Hemşehrilerimizin sağlığı bizim için her şeyden önemli. Bu alandaki çalışmalarımıza bir yenisini ekledik” dedi.
Çukurova Belediyesi, Dünyagöz Hastanesi ile göz sağılığı konusunda işbirliğinin yolunu açan önemli bir protokol imzaladı.
Başkan Soner Çetin ve Dünyagöz Hastanesi Başhekimi Cüneyt Karaarslan arasında imzalanan protokol kapsamında belediye çalışanları ve birinci derece yakınları göz tedavilerini indirimli olarak yaptırabilecek. Ayrıca Dünyagöz Hastanesi; emekli dinlenme evleri, kadın sohbet ve dayanışma evleri ile Atatürk Kadın Yaşam Köyü’nde belirlenen takvim çerçevesinde ücretsiz göz taraması yapacak.
İşbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Soner Çetin, “Çukurova halkının sağlığı bizim için her şeyden önemli. Bu amaçla yaptığımız işbirlikleriyle meme kanseri, kadın hastalıkları gibi konularla bilgilendirme toplantıları ve sağlık taramaları gerçekleştiriyoruz. Şimdi de Dünyagöz Hastanesi ile protokol imzaladık. Göz taramaları gerçekleştireceğiz. Ayrıca personelimiz de göz tedavilerinde belirlenen indirimlerden yararlanacaklar. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Dünyagöz Hastanesi Başhekimi Dr. Cüneyt Karaarslan da işbirliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, imzalanan protokolle artık daha hızlı etkin sağlık hizmeti vereceklerini ifade etti.
Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER