1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Polis Haftası buruk kutlandı

Polis Haftası buruk kutlandı
Bu haber 13 Nisan 2020 - 10:14 'de eklendi ve 610 views kez görüntülendi.

Polis Haftası buruk kutlandı

Dünyada hayatı olumsuz etkileyen koronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle bu yıl ki Polis Haftası kutlamaları, Pozantı’da da Atatürk Anıtı’na İlçe Emniyet Müdür Vekili Fatih Uyguralp tarafından Çelenk konuldu. Akabinde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Polis Teşkilatının kuruluşunun 175. Kuruluş yıldönümünde, salgın süreci sebebiyle halkla bir araya gelememelerinin burukluğunu yaşadıklarını ifade eden Pozantı İlçe Emniyet Müdür Vekili Fatih Uyguralp, “Burukluğu içimizde hissetsek de mutlu ve gururluyuz” dedi.

‘HUZUR VE GÜVENİ SAĞLAMADA KARARLIYIZ”

Günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yapan Pozantı İlçe Emniyet Müdür Vekili Fatih Uyguralp, teşkilatın kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden bu güne kadar milletimizin güvenliği için fedakarca mücadele eden, mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan asayiş ve huzurun teminatı, adaletin güvencesi olduğuna vurgu yaptı. 174 yıllık bir maziyi geride bırakarak 175. Kuruluş yılına giren teşkilatın, ülkenin huzur ve güvenini sağlamadaki kararlılığına değinen Uyguralp, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Türk Polis Teşkilatı bir buçuk asrı aşan engin deneyimi, yetişmiş insan gücü, modern donanımı ile halkına hizmet vermeye gayret gösteren güçlü ve etkin bir kurum olmuştur. Bundan sonra da şerefli mazisinden ve aziz milletinden aldığı güçle kendisine verilen görevleri en iyi şekilde yerine getirme azminde ve kararlılığında, ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün belirttiği gibi dün olduğu kadar bugün de Cumhuriyetin ve yasaların daima kalkanı olarak sorumluluklarını canı pahasına yerine getirmiştir. Halkımızın teşkilatımıza göstermiş olduğu yakın ilgi, sevgi ve güven zor görevlerimizin yerine getirilmesinde bizlere güç ve moral vermektedir. Bu vesile ile tüm teşkilat mensuplarımızın ve onların fedakar ailelerinin 175. Kuruluş yıldönümünü kutluyor, aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, emekli ve kahraman gazilerimiz ile görevleri başında olan tüm teşkilat mensuplarımız ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”

Konuşmasının son bölümünde her yanlarında olan, desteklerini esirgemeyen başta Pozantı Kaymakamı Muammer Sarıdoğan olmak üzere tüm kamu kurumlarına ve Pozantı halkına da şükranlarını ifade eden Uyguralp, “Evde kalın, sağlıklı kalın” diyerek de uyarılarda bulundu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER