1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

15 TEMMUZ’DA MİLLETÇE BÜTÜNLEŞTİK

15 TEMMUZ’DA MİLLETÇE BÜTÜNLEŞTİK
Bu haber 19 Temmuz 2021 - 12:01 'de eklendi ve 538 views kez görüntülendi.

Önemi Her Geçen Yıl Daha İyi Anlaşılıyor.

15 TEMMUZ’DA MİLLETÇE BÜTÜNLEŞTİK

Milli Bütünlüğümüzün Simgesi haline gelmiş olan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günün 5. Yıl Dönümü, Pozantı’da da çeşitli tören ve etkinliklerle anıldı.

Katılımcıların, duygulu anlar yaşadığı anı töreni,  15 Temmuz 2021 Perşembe gün, gündüz saatlerinde başladı. Ve gece geç saatlere kadar, devam etti.

Perşembe Gün Öğle Namazı sonrası, Kaymakam Emrah Akduman, Başkan Vekili Zeki Bülbül ve  katılımcılar, Pozantı Şehitliğini ziyaret ederek,  birer buket çiçek bıraktılar. İlçe Müftüsü Ömer Ünverdi tarafından, dualar okundu. Şehitlerimizin aziz hatırası anısına, saygı duruşu yapıldı.

AKŞAMKİ ETKİNLİKLER

Atatürk Kültür Merkezi önüne konulan platforma da   15 Temmuz anı etkinlikleri, Saat 21. 00’den itibaren başladı.

Kaymakam Emrah Akduman, Belediye Başkanı Mustafa Çay, Jandarma Komutanı Teğmen Mehmet Nuri Dilek, Emniyet Müdürü Baş Komiser Deniz Ünsal, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri, protokol mensupları ve vatandaşlar buradaki törende de hazır bulundular.  

KONUŞMALAR

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü dolayısıyla, Kaymakam Emrah Akduman, yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi:

“Devletimizin bölünmez bütünlüğünü, Milli Birlik ve Beraberliğimizi parçalamaya yönelik, 15 Temmuz hain darbe girişiminin, Milli İrade tarafından büyük bir kahramanlık örneği gösterilerek, önlenişinin 5. Yıl dönümünü, yine  aynı gurur ve heyecanla kutluyoruz.

Şehitlik mertebesine ulaşan, Kahramanlarımıza Allah’tan Rahmet diliyor,  Gazilik şerefine ulaşanlara ise, minnet ve şükranlarımı sunuyorum”         dedi. Devamında söz alan, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’da, özetle şunları söyledi:

“Ülkemizin, Anayasal düzenini Temel Hak ve Hürriyetlerini ortadan kaldırmayı hedef alarak, Devletimizin bölünmez bütünlüğünü ve beraberliğimizi parçalamaya yönelik olarak,  gerçekleştirilmek istenen, 15 Temmuz hain darbe girişiminin  önlenişinin, 5. Yıl Dönümünü hep birlikte, büyük bir  gurur ve mutluluk içerisinde, yad ediyoruz. Vatanı ve Milleti uğruna, Şehitlik Mertebesine ulaşanlara, Allahtan Rahmet, onurlu Gazilerimize ise, en derin saygı ve minnetlerimizi sunuyoruz” dedi.

Konuşmalardan sonra, 15 Temmuz gününe ait, sine vizyon gösterimi izlendi. Daha sonra, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ının, halka hitaben yaptığı konuşma, Saat 00.13’de salanın okunması  sonrası, İlçe müftüsü Ömer Ünverdi’inin okuduğu dua ile, program sona erdi.  ( HABER MERKEZİ)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER