1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

15 TEMMUZ’DA POZANTI’DA DUYGU SELİ YAŞANDI.

15 TEMMUZ’DA POZANTI’DA DUYGU SELİ YAŞANDI.
Bu haber 21 Temmuz 2019 - 13:05 'de eklendi ve 692 views kez görüntülendi.

Demokrasi ve Milli Birlik Gününde TEK Vücut Olduk.

15 TEMMUZ’DA POZANTI’DA
DUYGU SELİ YAŞANDI.

Pozantı’da, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri, 12 Temmuz 2019 Cuma gün tüm Şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okunması ile, başladı. 15 Temmuz Pazartesi Gün ise, Şehitlerimizin Kabirlerinin ziyaret edilmesi ile, devam olundu.İlçe Kaymakamı Muammer Sarıdoğan, Pozantı belediye Başkanı Mustafa Çay ve bürokratlar eşliğinde, Pozantı’lı Şehitlerimiz Esat Körkün, Muhammet Ali Demir, Zafer Sabancı, Erhan Konuk ve Sefa İzbudak’ın mezarları aileleri ile birlikte, ziyaret edildi., İlçe Müftüsü Seyfullah Aruk tarafından, Kur-an Tilaveti ve Duası ile Yad edildi. 15 Temmuz Pazartesi günü Saat 20.00 ‘de, akşam namazını müteakip, Şehitlere Saygı Yürüyüşü yapıldı. Ardından Şehitliğe geçildi. Burada, şehitlerimizin ruhuna yine İlçe Müftüsü Seyfullah Aruk tarafından dua edilmesi ile devam edildi.

Atatürk Anıtı çevresinde düzenlenen Anma etkinliklerine, kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.
Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı, Kaymakam Muammer Sarıdoğan ve Belediye Başkanı Mustafa Çay yaptılar.Sarıdoğan ve Çay’ın konuşmaları sonrası, 15 Temmuz anma etkinlikleri, Sinevizyon Gösterimi, Kur-an-ı Kerim Tilavet, şiir ve ilahilerin okunması ile devam etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması ise, canlı olarak yayımlandı.
Saat 00.13 ‘te, bütün camilerde selaların okunmasının ardından, İlçe Müftüsü Seyfullah Aruk tarafından dua edilmesiyle gün sona erdi. ( Haber Hayriye Eroğlu)

Samsun mutlu son masaj

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER