1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

15 TEMMUZ’UN YIL DÖNÜMÜNDE POZANTI’LI AYAKTA İDİ…

15 TEMMUZ’UN YIL DÖNÜMÜNDE POZANTI’LI AYAKTA İDİ…
Bu haber 16 Temmuz 2018 - 9:58 'de eklendi ve 1.318 views kez görüntülendi.

hain darbe ve hainler lanetlendi.

15 TEMMUZ’UN YIL DÖNÜMÜNDE POZANTI’LI AYAKTA İDİ…

hain feto’nun, Türk Silahı Kuvvetlerimize sızdırdığı, vatan düşmanı mensuplarının, gerçekleştirmek istediği hain darbeye, canları, kanları ve yürekleri pahasına, tanklara karşı durarak, ŞEHİTLİK MERTEBESİNE ulaşıp, 15 TEMMUZ’un bayraklaştırılmasının, 2. Anı yıl dönümü, tüm yurtta olduğu gibi Pozantı’da da, duygulu coşkulu ve MİLLETİ BÜTÜNLEŞTİREN bir törenle yad edildi.

PROGRAM

Kaymakam Taner Tengir, Belediye Başkanı Mustafa Çay, Jandarma Komutanı Mehmet Durmuş, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Uyguralp, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız’dan oluşan, İlçe Yürütme Kurulunun programı aynen şöyle gerçekleşti:

“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” anma etkinlikleri, 2018 Pazar gün Saat 20.00’de Atatürk Anıtı önünde başladı. Program sunuculuğunu Türkan İrfan Akün Çok Programlı Anadolu Lisesi Biyoloji Öğretmeni Murat İnce ile Pozantı İmam Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcısı Ramazan Durmaz yaptı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından, Pozantı Merkez Camii Müezzin, Fatih Gözüküçük tarafından, Kur-an Tilaveti gerçekleştirildi. İlk slayt gösterisi, 15 Temmuz sine vizyon gösterimi altında sunuldu.

Sonrasında, ilk konuşmayı Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay yaptı. Diğer konuşmacı ise, Pozantı Kaymakamı Taner Tengir oldu. Müezzin Fatih Gözüküçük tarafından, ilahilerin okunması ile programa devam edildi. Yatsı Namazını takiben, Şehitlik yürüyüşü yapıldı. Buradaki konuşmayı ise, İlçe Müftü Vekili Osman Peksoy gerçekleştirdi. Pozantı Merkez Camii Müezzini, Mustafa Besen tarafından, Kur-anı Kerim Tilavetini 15 Temmuz sine vizyon ve cd gösterimi ile devam etti. Pozantı Belediyesinin ikramı sonrası, Saat 00.13’de, bütün camilerde salalar okundu.

ŞİİR DİNLETİSİ

15 Temmuz Şehitlerimizden önemli bir isim olan, Ömer Halis Demir adına şiir dinletisi, Dursun Ali Erzincanlı tarafından, “30 KURŞUN ” başlığı altında sunuldu.

Sonrası da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’nın, tüm yurtta canlı olarak izlenen, konuşması takip etti. ve 15 Temmuz, Demokrasi ve Milli Birlik günü, anma programı ise, İlçe Müftü Vekili, Osman Peksoy tarafından okunan, hatim dualarının yapımı ile sona erdi. Pozantı’lının yaşlı, genç, çoluk, çocuğu ile, büyük bir coşku içerisinde katıldığı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü, ilçe halkının vekarına, onurunu ve ulusal günlere karşı gösterdiğ,i hassasiyete yakışır bir şekilde anıldı.

TEŞEKKÜR

Ekibimizin büyük bir özveri ve yoğun bir çalışma temposu içerisinde gerçekleştirdiği 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününü imkanlarımız ve zamanımız süre zarfında resim ve haber olarak siz Pozantı halkı ile paylaştık gazetemize bu baskı imkanını tanıyan Türkiye Gazetesi Adana temsilcisi ve teknik personeli ve matbaa personeline teşekkürü bir borç biliyoruz.

HABER: Tamer Ünal

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER