1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

YAKIŞMADI SONER BAŞKAN

YAKIŞMADI SONER BAŞKAN
Bu haber 05 Kasım 2021 - 16:13 'de eklendi ve 636 views kez görüntülendi.

YAKIŞMADI SONER BAŞKAN

CHP’li Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, katıldığı bir radyo programında, Kod-29’dan işten çıkarılan bir kadına yönelik olarak sarf ettiği sözler, toplumda tepki ile karşılandı.

Başkan Çetin, isim vermeden bir meslektaşımız ve kız kardeşini hedef alarak sarf ettiği sözlerin yanı sıra, bir Belediye Başkanına yakışmayan, kullandığı argo ve sokak ağzına yakışır ifadelerle, gündem oldu.  

Böylece, Başkan sadece kendisini değil, mensubu bulunduğu Cumhuriyet Halk Partisini de, kamuoyu nezdinde zedelediği bir gerçektir. Başkan Çetin’nin, sadece kendisini bağlayan, bu çirkin konuşma ve ifadesinden dolayı, bir basın mensubu ve gazete olarak, bu etik dışı söylemi ile ilgili tavrımızı kamuoyuyla paylaşıyor, CHP Genel Merkezinin de bu konuyla ilgili olarak, nasıl bir tutum içerisine girip girmeyeceğini de,  merakla bekliyoruz.  ( Haber: Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER