1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

AKÇATUR’DAN ZORUNLU ZAM

AKÇATUR’DAN ZORUNLU ZAM
Bu haber 14 Mart 2022 - 11:35 'de eklendi ve 3.217 views kez görüntülendi.

AKÇATUR’DAN ZORUNLU ZAM

Adana- Akçatekir- Pozantı ve Boğaz  Mahalleri arasında, 1999 yılından beri, minibüsle yolcu taşımacılığı yapan Akçatur Kooperatifi, mali açıdan en zor dönemini yaşıyor. Adeta, günlük olarak zamlanan akaryakıt ücretleri karşısında, çaresiz kalan ve zammın kaçınılmaz hale geldiğini belirten, Akçatur Kooperatif Başkanı Refik Günan, bu olumsuz gelişmeyle ilgili olarak, şu açıklamada bulundu:

“Kooperatifimiz, Pozantı ekonomisinde çok önemli bir yere sahiptir. 1999 yılından itibaren, milyonlarca yolcuyu, Adana -Pozantı arasında en ekonomik şartlarla taşıdık. Ancak halkımızın da çok iyi bildiği gibi, akaryakıt ücretlerine yapılan devamlı zamlar,  bizleri taşıma ücretlerine artış yapma zorunluluğu ile, karşı- karşıya bıraktı. Yolcularımızın bu konuda, bize hak vereceklerine inanıyorum” dedi. Ve yeni zamlı ücretleri, şöyle açıkladı: “Adana- Akçatekir 38 Lira. Adana – Pozantı 40 Lira. Adana- Kamışlı 45 Lira. Adana – Karakışlakçı 55 Lira. Adana- Dağdibi 48 Lira olup, bu ücretlerden öğrencilere, 5 Lira indirim uygulanacaktır dedi. ” ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER