1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

18 MART ÇANAKKALE ZAFER’İNİN YIL DÖNÜMÜ İLE GURURLANDIK.

18 MART ÇANAKKALE ZAFER’İNİN YIL DÖNÜMÜ İLE GURURLANDIK.
Bu haber 23 Mart 2024 - 12:26 'de eklendi ve 196 views kez görüntülendi.

Tüm Yurtta Coşku İle Kutlandı.

18 MART ÇANAKKALE ZAFER’İNİN YIL DÖNÜMÜ İLE GURURLANDIK.

Milletimizin, Kahramanlık destanları yazdığı, Atatürk ve Silah Arkadaşlarının Askeri dehasının taçlandırdığı, Ulusal Kurtuluş Savaşımızın başlangıç meşalesinin yakıldığı, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıldönümü, tüm yurtta ve Pozantı da da gururla kutlanarak anıldı.

TÖRENLER

Gün dolayısıyla, 18 Mart 2024 Pazartesi gün, Pozantı Kaymakam Vekili Fatih Karamahmut ve Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Saat 10,00’da Atatürk Anıtına Çelenklerini koydular. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı sonrası, protokol ilk defa çarşı içerisinden yürüyerek Şehitlik Anıtına geldi.

ŞEHİTLİK

Burada da Kaymakam Vekili Fatih Karamahmut ve Belediye Başkanı Mustafa Çay Şehitler Anıtına birer buket bıraktılar. Kur-an Tilaveti sonrası, Pozantı Müftüsü Ömer Ünverdi,  tüm  Şehitlerimiz başta olmak üzere, Gazi Musatafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarının aziz ruhlarına ithafen  Fatiha duası yaptırdı. Tören daha  sonra Borsa İstanbul Şehit Erhan Konuk Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda devam etti.

TEK EKSİKLİK

Bu güzel ve anlamlı programın tek eksikliği ise, Çanakkale Ruhunun ve coşkusunun, yer darlığı ve uzaklığı nedeni ile, vatandaşlarla paylaşılamıyor olması teşkil etti.   

KATILMICILAR

Buradaki törene de Kaymakam Vekili Fatih Karamahmut, Belediye Başkanı Mustafa Çay, Cumhuriyet Savcısı Ali Can Köşger,  İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen  Mehmet Nuri Dilek, İlçe Emniyet Müdürü Kahraman Özkeskin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız,  bazı siyasi parti  ve  sivil toplum kuruluş başkanları ile, kurum amirleri ve  Şehit Erhan Konuk’un  Babası Fehmi Konuk ile, Annesi Nuray Konuk ve  az sayıda öğretmen ve öğrenci katıldılar.

TAKDİR GÖRDÜ

Burada da Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı sonrası, Borsa İstanbul Şehit Erhan Konuk Anadolu İmam hatip Lisesi öğretmen ve öğrencilerin hazırladığı anı programı, büyük bir takdir gördü.  Tören bu duygusal etkinliklerle sona erdi.

SON ÇELENK

Bu törende Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, 2019 /2024 döneminin son Başkanlık Çelengini de koymuş oldu. ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER