1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

19 MAYIS “ATATÜRK’ÜN”SAMSUN’A ÇIKTIĞI GÜNDÜR

19 MAYIS “ATATÜRK’ÜN”SAMSUN’A ÇIKTIĞI GÜNDÜR
Bu haber 14 Mayıs 2017 - 11:53 'de eklendi ve 977 views kez görüntülendi.

Ulu Önder, GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ün, “ Benim Doğum Günüm”, şeklinde tanımladığı ve Ulusal Kurtuluş Savaşımızı başlattığı, Samsun’a İLK adımını attığı ve 19 Mayıs 1919 ‘da başlayan, tarih yazan ve dünyaya örnek olan, bu büyük mücadele sonunda, “TÜRKİYE CUMHURİYETİ” var olmuştur.

Bizlere, bu onuru bahşeden ve bu şanlı kurtuluş destanını, Türk gençlerine emanet eden, “GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK” başta olmak üzere, tüm silah arkadaşlarını, şehit ve gazilerimizi bir kere daha saygı ile anıyoruz.

Geleceğimizin ve Milletimizin teminatı olan, gençlere adanan, 19 MAYIS 1919’un 98. Yıl dönümünü ve ATATÜRK’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını, bir kere daha gururla kutluyor, hepinize en derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Mahmut Sami Baysal

Pozantı Belediye Başkanı

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER