1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

19 MAYIS COŞKUSUNU YAŞAYACAĞIZ

19 MAYIS COŞKUSUNU YAŞAYACAĞIZ
Bu haber 14 Mayıs 2017 - 11:33 'de eklendi ve 965 views kez görüntülendi.

19 MAYIS COŞKUSUNU YAŞAYACAĞIZ.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ulusal Kurtuluş Savaşımızın, başlatmak üzere, Samsun’da yaptığı özgürlük meşalesinin ulusal yıl dönümünün 98. Yıl dönümünü 19 Mayıs 2017 Cuma günü büyük bir coşku içerisinde kutlayacağız.

Her geçen yıl önemleri daha da artan, böylesi ulusal kurtuluş günlerimizin İLK adımı olan, 19 Mayıs 1919 ‘un yine ayrıca Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından geleceğimizin teminatı olan, gençlerimize bir bayram olarak, hediye edilmesi de bu onur gününü daha da taçlandırmıştır.

Tüm yurtta olduğu gibi, Pozantı’da da büyük bir coşku içerisinde kutlanması beklenen, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının İLK bölümü 19 Mayıs Cuma gün saat 09.00’da Atatürk anıtına Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün Çelenginin koyulması ile başlayacak, devamında, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı eşliğinde şanlı bayrağımız göndere çekilecektir.

Törenlerin ikinci bölümü ise, Saat 09.30’dan itibaren, 25 Mayıs alanında yapılacaktır. Yine burada da aynı şekilde, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı sonrası günün anlam ve önemini belirten konuşmayı, Eğitimci Necati Aydın yapacaktır. Sırasıyla, Aşçıbekirli Ortaokulu öğrencilerinin semazen gösterisi, Aşçıbekirli Orta Okulu öğrencilerinin halk oyunları sunumu, Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi, Atatürk İlkokulu Öğrencilerinin gösterisi, Oratoryo sunumu, koşu ve halat çekme yarışmalarının yanı sıra, bir ilk olarak da, masa tenisi ve okçuluk gösterileri yapılacaktır. Gün dolayısıyla yapılan yarışmalarda, dereceye giren öğrencilere Protokol tarafından ödülleri verilecektir.

Haber: Hayriye Eroğlu

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER