1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

19 MAYIS’TA GENÇLİK COŞKUSU

19 MAYIS’TA GENÇLİK COŞKUSU
Bu haber 22 Mayıs 2018 - 13:19 'de eklendi ve 895 views kez görüntülendi.

 

VATANDAŞIN AZALAN İLGİSİ ÜZÜNTÜ YARATIYOR.

19 MAYIS’TA GENÇLİK COŞKUSU

Ulu Önderimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Ulusal Kurtuluş Savaşını başlatmak için, Samsun’a ayak bastığı, 19 Mayıs 1919’un 99. Yıl Dönümü, tüm Yurtta olduğu gibi, Pozantı’da da kutlandı. Ancak, katılımın az olması ,Ulusal günlerimize olan, toplum ilgisinin azaldığının, bir örneğini de, görmüş olmanın üzüntüsünü yine yaşamış olduk.

ÇELENK

19 Mayıs 2018 Cumartesi günü, Saat 09.30’da, Atatürk Anıtı önünde başlayan törende, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünün Çelengini, Müdür Yıldırım Dutar koydu. Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal, bir kısım protokol mensubunun yanı sıra, Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, MHP İlçe Başkanı Durmuş Taşpınar, İyi Parti Kadın Kolları Başkanı Aynur Ayhan ve Okulları temsilen bir gurup öğrenci ile, öğretmenleri katıldılar. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı sonrası, Protokol ve Öğrenciler yürüyüş korteji oluşturarak, törenin devamının yapılacağı, 25 Mayıs alanına geldiler.

KIMIŞ, TAKDİR TOPLADI

Kaymakam Taner Tengir ve Belediye Başkanı M. Sami Baysal, tören alanında, öğrenci ve katılımcıların bayramını kutladılar.Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı sonrası, Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı, her zaman olduğu gibi, İmam Hatip Lisesi Tarih Öğretmeni, Recep Kımış yaptı. Son derece anlamlı ve buram, buram, Atatürk kokan konuşması, büyük takdir ve alkış aldı.

GÖSTERİLER

Çeşitli okullardan, öğrencilerin yaptığı gösteriler törene büyük bir coşku kattı. Öğrenci velilerinin, minik çocukların bu gösterilerinden fazlası ile mutlu oldukları gözlendi. Sonrasında, hafta boyuna yayınlan, sportif ve zihinsel etkinliklerde, dereceye giren, öğrencilere Protokol tarafından, ödülleri verildi. Etkinlikler bitimi sonrası, Atatürk Orta Okulunun, resim sergisinin gezilmesi ile, bir 19 Mayıs Kutlaması da, böylece sona ermiş oldu.

Fotoğraflar ve Haber: Hayriye Eroğlu

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER