1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

1969 ‘DAN GÜNÜMÜZE

1969 ‘DAN  GÜNÜMÜZE
Bu haber 18 Mart 2018 - 19:10 'de eklendi ve 931 views kez görüntülendi.

1969 ‘DAN

GÜNÜMÜZE

Ülkemiz siyasi hayatına, 1969 yılında yapılan Genel seçimlerde, Konya’dan Bağımsız Millet Vekili olarak, “ MİLLİ GÖRÜŞ” sloganı ile parlamentoya giren, Prof. Dr. Necmettin Erbakan’nın, kurucusu olduğu partiler, en fazla kapatılan siyasi örgüt oldu. Milli Nizam Partisi ile başlayan, kapatılma Milli Selamet, Refah, Fazilet Partileri ile devam etti. Geçmiş iktidarların oluşumunda, ANAHTAR PARTİSİ konumunda olan ve

“MİLLİ GÖRÜŞ” çizgisinden taviz vermeyen, Prof. Dr. Necmettin Erbakan’nın, vefatı sonrası ilkelerini, günümüzün Saadet Partisi ve Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu devam ettirmekte olup, çıkışları ile KİLİT PARTİ, olma konumuna geldi. Bu oluşumdan ayrılanların kurduğu ve 2002 yılından itibaren, Ülkeyi 16 yıl, aralıksız olarak yönetmekte olan Ak Partinin, 2019 seçimleri için, oluşturmaya başlattığı, “İTTİFAKDA” yer alın çağrısına, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel KARAMOLLAOĞLU, “Siyasi görüş çizgimizle bağdaşmıyor” diyerek, kesin bir “RED” cevabı vermesi ile, önümüzdeki yıl yapılacak olan, YEREL, GENEL ve CUMUHURBAŞKANLIĞI seçiminde artık, aşılması zor bir kilit parti, konumuna gelmiş oldu.

HABER: TAMER ÜNAL

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER