1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

CHP’Lİ SÜMER VE GÜRER POZANTI’DA İDİ…

CHP’Lİ SÜMER VE GÜRER POZANTI’DA İDİ…
Bu haber 24 Temmuz 2023 - 9:33 'de eklendi ve 314 views kez görüntülendi.

Kiraz  Üreticileri ve Esnafla Görüştüler.

CHP’Lİ SÜMER VE GÜRER POZANTI’DA İDİ…

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Millet Vekillerin den Orhan Sümer ile, Tarım ve Zirai konularda bilgi ve deneyim sahibi Niğde Millet Vekili Ömer Fethi Gürer, geçen hafta aynı günde Pozantı’ya geldiler.

Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu’nun yaptığı organizasyon ile, Ömer Fethi Gürer Kamışl’ı ve diğer kırsal mahaller başta olmak üzere, kiraz üreticileri ve çiftçilerle buluştu.

Adana Millet Vekili Orhan Sümer’de, önce Pozantı İlçe Binasında örgüt mensupları ve vatandaşlarla görüştü. Esnaf ziyareti sonrası da, Kamışlı’da mevkidaşı Ömer Fethi Gürer’le buluşarak, incelemeleri birlikte sürdürdüler

EROĞLUN’DAN AÇIKLAMA

Her iki organizasyonun düzenleyicisi CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, her iki millet vekilinin ziyaretleri ile ilgili olarak şunları söyledi:

  DİNLEDİK

“ 19 Temmuz  Çarşamba günü önceden duyurusunu yaptığımız üzere, Adana Millet Vekilimiz Sayın Orhan Sümer bey, Saat 10.00’da İlçe Binamızda oldu.

Saat 12.00’ye kadar, partililerimizle genel sohbet gerçekleştirdik.  Sonra, Motorlu Taşıtlar Kooperatifini ziyarete  gittik. Devamında esnaf ziyareti yaptık.  Yine çağrımızda belirtildiği gibi,  Niğde Millet Vekilimiz Sayın Ömer Fetih Gürer ile,  Kamışlı Mahallemizde buluştuk. Kahvehane toplantısı yaptık. Esnaflarımızı ziyaret ettik. Kiraz alımı yapılan Aşçıbekirli  ve Karakışlakçı Mahallemizdeki  üreticilerimizin sorun ve taleplerini dilendik.

 DERTLİLER

Üreticilerimiz çok dertli idi. Birinci sınıf kirazlarını bile toplamakta güçlük çektiklerini,  toplanması sonrasında da,  daha fazla zarar edeceklerini bildikleri için, kirazları dalında bıraktıklarını duyunca, CHP heyeti olarak çok üzüldük.  Niğde Milletvekilimiz hemşerilerimize  serbest piyasa ekonomisinde ürünlerin,  her zaman  yanlış fiyat politikası ile karşılaşabileceğini söyledi.  Bu olumsuzluğu gidermenin tek çözümünün ise,   Cumhuriyet Halk Partisinin savunduğu ve  devletinde   ekonominin içinde olduğu, karma  ekonomik modelin nasıl üreticilerin yanında olacağını üreticilere anlattı.  

Akşam saatlerine kadar sürdürdüğümüz karşılıklı görüş alışverişi sonrası, Millet Vekilimiz Sayın Ömer Fethi Gürer’i Niğde’ye uğurladık.  Adana Milletvekilimiz Sayın Orhan Sümer’de, Adana’ya dönüş yaptı. Kendisi önümüzdeki haftalar içerisinde tekrar Pozantı’ya gelecek olup, geniş bir program içerisinde Pozantı’da temaslarını sürdürecek.   ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER