1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“2024’DE AK PARTİ POZANTI’DA KENDİ ADAYINI ÇIKARACAK”

“2024’DE AK PARTİ POZANTI’DA   KENDİ ADAYINI ÇIKARACAK”
Bu haber 07 Mart 2022 - 11:11 'de eklendi ve 647 views kez görüntülendi.

 Ak Partili Kürşat Akpınar’dan İddialı Açıklama:

“2024’DE AK PARTİ POZANTI’DA   KENDİ ADAYINI ÇIKARACAK”

Ak Parti  Adana İl Teşkilatının, Pozantı da önce Kurucu Başkanı, devamında seçilmiş İlçe Başkanı, 2007  Genel Seçimlerinde, Partisinin Adana Millet Vekili  Aday sıralamasında yer alan Pozantı’lı Kürşat Akpınar, mevcut İl Başkanı Mehmet Ay’la birlikte yaklaşık iki yıl önce  atanmış, sonrasında da seçilmiş İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlardan Sorumlu Başkan olarak görev yaparken,  2022 Şubat Ayın da sürpriz bir açıklama ile, her iki görevinden de istifa ederek, bundan böyle sade bir partili olarak, yoluna devam edeceğini açıklamış idi.

ZİYARET

Kürşat Akpınar’ın sürpriz istifa kararı, gazetemizde de yer almış idi. Yaptığımız görüşmede, istifasına neden olarak işlerinin yoğunluğunu sebep olarak göstermiş, makam ve mevki farkı gözetmeksizin, Ak Parti de aynı heyecanla yoluna devam edeceğini, sonrasında da  bir açıklama yapacağını belirtmiş idi.   Kendisi de aynı zamanda Muhasebeci olan Kürşat Akpınar, Muhasebeciler Haftası dolayısıyla, Büromuza bir nezaket ziyaretinde bulundu. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal’a, siyasi kararı ile ilgili olarak, şunları söyledi:

KAZANACAĞIZ

“Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız ve Reisimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ının Liderliğinde, 2023 Genel ve 2024 Yerel Seçimlerinin galibi, yine Ak Parti olacaktır. Bundan da, asla kimsenin şüphesi olmasın. Kuzeyimiz de devam etmekte olan, Rusya – Ukrayna savaşının çözümü konusunda,  Sayın Cumhurbaşkanımız kararlılığı ve tarafsızlığı, dünya ya örnek olmaya devam etmektedir.   Yanı sıra, Güney sınırlarımızdaki hain pkk ve diğer şer odakları ile de, güvenlik güçlerimizin  sürdürmekte olduğu, kahramanca ve cesurca mücadelede de artık, sona yaklaşılmaktadır.  Bunun kazananı ise, Türkiye Cumhuriyeti  ve Türk Milleti olacaktır. Vefakar Milletimizde, bu Milli başarıyı 2023 de Genel, 2024’ de de Yerel seçimlerde, Ak Parti İktidarına devam onayı vererek, takdirlerini tüm dünyaya gösterecekleredir. ”

POZANTI

Ak Partili ve iş insanı Kürşat Akpınar,  geçmiş  dönemleri de kapsayan  ve 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili olarak, şunları söyledi:

 “Pozantı da, Partimizin Kurucu  ve seçilmiş İlçe Başkanlığı ve Adana İl Teşkilatındaki görevlerim boyunca, her zaman bütünleştirici oldum. Millete hizmet anlayışımı, hep ön planda tutum.   2004  -2009 yerel seçimlerinde, her hangi bir makam beklemeden, partime ve Pozantı’ya hizmete devam ettim. 2014 yerel seçimlerinde ise, Pozantı Belediye Başkan Adaylığını bekledim. Ancak verilmedi. Her insanın doğasında olduğu gibi, ben de kırıldım. Ve gerekli çalışmayı da yapamadım.   2019  yerel seçimlerinde ise kırgınlığımı bir kenara  bıraktım. Tekrar adaylığı düşünmeme rağmen, Cumhur İttifakının gereği neyse yerine getirerek, yaptığım siyasi çalışmalarla  Belediye Başkanlığının kazanılmasında, etkin olduğuma inanıyorum” dedi ve  açıklamalarına şöyle devam etti:

AK PARTİ ADAY GÖSTERECEK.

“İl Başkan Yardımcılığı ve Teşkilatlardan Sorumlu Başkanlık görevlerimden istifamı, bazı çevreler farklı yorumlanarak, benim Ak Partiden istifa ettiğim şeklinde, olumsuz yorumlarla kamuoyunu yanıltmak istediler. Hizmet heyecanımı engelleme, uğraşı içerisinde oldular.  Ama, ben bunları asla önemsemiyorum. 2023 yılındaki Genel Seçimlerini yurt genelinde olduğu gibi, Pozantı’ da da zaten Ak Parti kazanacak.

Ancak, 2024 Yerel Seçimleri, Pozantı için çok önemlidir.  Bu seçimin, 2004- 2009 -2014 ve 2019 gibi olmayacağına, şimdiden inanıyorum. Nedeni ise, Ak Parti bu yerel seçimlerde,  ithal adayla değil, kendi teşkilatından bir ismi, Pozantı Belediye Başkan Adayı olarak gösterecek ve birlikte de kazanacağız.  Partimiz içinde kırgınlık, küskünlük, dargınlık olabilir. Ama 2024’deki seçimlerde, Ak Parti içindeki kırgınlıklardan, kimse faydalanamayacak. Kim olursa olsun, adayımızın destekçisi olarak, 2024 yerel seçimlerini alacağız.  Bu da şimdiden, böyle biline” dedi.  ( Özel Haber: Tamer Ünal)  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER