1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

MUHTAR YETKİN: “SU İSTİYORUZ”

MUHTAR YETKİN: “SU İSTİYORUZ”
Bu haber 18 Eylül 2023 - 13:18 'de eklendi ve 398 views kez görüntülendi.

YETKİN: “SU İSTİYORUZ”

Değişmekte olan küresel iklim değişikliği ile kuraklık ve su sıkıntısı her geçen gün artıyor. Pozantı’nın kırsal mahallerinde tarım ve ziraatle uğraşan üreticilerde, bu olumsuzluktan nasibini almaya devam ediyor. Üskül Gölet’inin de kurmaya başlaması ile birlikte, Karakışlakçı başta olmak üzere, diğer yerleşim yerlerindeki üreticiler de,  bahçelerini sulaya bilmek için, dere yataklarından motorlarla su çekmeye başladılar.

Karakışlakçı Muhtarı Harun Yetkin Çilek başta olmak üzere, sebze ve meyve ağaçlarının sulanması için su motorlarına, büyük miktarlarda yakıt parası ödemeye başladıklarını belirtti. Bunun da kendilerine  maddi bakımdan zorlandıklarını söyledi. Geçmiş yıllarda olduğu gibi,  Adana Büyükşehir Belediyesinden ASKİ aracılığıyla tankerlerle, su desteği  beklediklerini ifade etti.  

SATILDI.

Pozantı Belediye Meclisinin, 07 Eylül 2023 Perşembe gün yapılan olağan meclis toplantısın da Alpu’daki arsa satışı da  görüşüldü. Daha önceden de belirlendiği gibi, encümen tarafından alınan kısmi satış için, Belediye Başkanı Mustafa Çay’a yetki verildi.

Bir diğer önemli gündem maddesi ise, belediye pasajı ve hal binalarının yıkımları ile ilgili oldu. Başkan Çay daha önceki yaptığı açıklamalarda, bu iki işyerinin yıkılmaları konusunda, kesin kararlı olduğunu belirtmişti. Ancak son yaptığı açıklamada ise, buralarının yıkımının uzun bir bir süre alacağını belirterek, dikkat çeken bir U dönüşü yaptı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER