1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“ŞENOL EROĞLU ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI”

“ŞENOL EROĞLU ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI”
Bu haber 07 Aralık 2023 - 12:44 'de eklendi ve 404 views kez görüntülendi.

 Son Gün Kararını Verdi :

“ŞENOL EROĞLU ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI”

Cumhuriyet Halk Partisi 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde, çok iddialı olacak gibi görülüyor. Aynı durum, Pozantı içinde geçerli. CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, Pozantı Belediye Başkanlığına aday adaylığını son gün açıklayarak, beklenen kararını verdi.

ŞANSLI KILDI

Sekiz yıldır, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığını sürdüren ve 2019 yerel seçimleri sonrasında, Zeydan Karalar’ın Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilmesi,  Şenol Eroğlu’nun siyasi geleceğini çok önemli ölçüde etkiledi. Büyükşehrin Pozantı koordinatörü olarak görev yapan ve hizmetlerin yerine getirilmesi için  yaptığı çalışmalar, Şenol Eroğlu’nu Pozantı’nın merkezinde olduğu gibi, kırsal mahallerde de fazlasıyla tanınır hale getirdi. Bu da kendisini 2024 yerel seçimlerinde, rakiplerine oranla kendisine büyük bir avantaj sağladı.

BEKLENEN OLDU.

CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, Pozantı Belediye Başkanlığına Aday Adayı  olarak partisine yaptığı başvuru sonrası, Gazetemize bir nezaket ziyaretinde bulundu. Aday Adaylığı müracaatını neden son güne bıraktığı ile ilgili olarak, aşağıdaki açıklamayı yaptı:

ENGEL OLMAMAK İÇİN

“Aday Adaylığım konusundaki  kararımın, kamuoyu tarafından merakla beklendiğini çok iyi biliyorum. Partimin ve şahsımın siyasi nezaketi her zaman için  ön planda  geldiğinden, Başkan aday adayı olmak isteyen diğer arkadaşlarıma da engel olmamak açısından, ben aday adaylığı müracaatımı son güne bıraktım. Amacım, kimsenin yoluna  engel olmamaktı.  Aday adaylığı müracaatı yapan diğer arkadaşlarıma da, siyasi ayrım yapamadan hepsine  başarılar diliyorum” dedi.  

HALK KONUŞACAK  

CHP Pozantı Belediye Başkan Aday Adayı Şenol Eroğlu, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal’a yaptığı açıklamalara aşağıdaki şekilde devam etti:

Artık bizler susayacağız. CHP’nin yaptığı hizmetlerin takdirini yapacak olan, Halk konuşacak. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olarak,  2019 Yılından itibaren tüm Adana’ya hizmet götüren ve vatandaşlarla her zaman iç- içe olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’ın, Pozantı Koordinatörü olmam dolayısıyla da ben de,  Pozantı’nın her yerini karış karış gezdim. Sorunları yerinde tespit ederek, Büyükşehir Belediye hizmetlerinin yerine ulaşmasını sağlama konusunda, büyük gayret gösterdim.  Vatandaşlarımızın  dilek ve önerilerini, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeydan Karalar’a, mümkün olan en kısa zamanda ileterek, çözümleri konusunda da birlikte önemli adımlar attık.  Artık biz susacağız. Pozantı Halkı konuşacak. Takdirleri ile de,  gereğini yapacaklarına inanıyorum” dedi.

ÇOĞULCU YÖNETİM

CHP Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu, Pozantı Belediyesini kendi şahsi karar ve düşünceleri ile yönetmeyeceğini belirterek, sözlerine şöyle  devam etti:

“Demokrasinin geleneği çoğulcu yönetimdir. Bu yönetimde, Hak sahibi Halkımızdır.  CHP’nin değişmez ilkesi olan toplumsal birliktelik ve yönetim şekli, Pozantı Belediyesinde de,  fazlası ile uygulanacaktır. Vatandaşlarımızın isteklerini, yetkililere iletecek olan muhtarlar, çoğulcu yönetim anlayışımızın önemli bir parçası olacaklardır. 

DEVAM EDECEĞİM.

Aynı şekilde Belediye Meclis Üyelerimiz de, sanki bir Başkan gibi hareket ve hizmet ederek vatandaşlarımızın yanın da ve Belediyemizin en büyük yardımcıları olacaklardır. Pozantı’ya da,  hizmetlerimiz Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar’ın önderliğinde, 31 Mart 2024 yılında da artarak devam edecektir. Pozantı Halkının Hak ve Hukukunu korumakta, bir Belediye Başkanı olarak benim asil ve en büyük görevim olacaktır. Ben bu anlayışımı zaten 2019 yılından itibaren Pozantı Halkı ile devamlı paylaşıyorum. Bu tavrım 31 Mart 2024 seçimleri ile de, aynı şekilde devam edecektir”  Dedi. ( Haber: Tamer ÜNAL)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER