1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“POZANTI’YI BİRLİKTE YÖNETMEYE TALİBİM”

“POZANTI’YI BİRLİKTE YÖNETMEYE TALİBİM”
Bu haber 08 Ocak 2024 - 11:09 'de eklendi ve 408 views kez görüntülendi.

Deva Partisi Belediye Başkanı Adayı Mehmet Emin Kaya:

“POZANTI’YI BİRLİKTE YÖNETMEYE TALİBİM”

Mahalli İdareler Seçimlerinin yapılacağı 31 Mart 2024 için, Pozantı’da ilk Belediye Başkan Adayını ilk açıklayan Parti ise,  kısa adı “DEVA” olan Demokrasi Ve Atılım Partisi oldu.

Pozantı’lı iş insanı Mehmet Emin Kaya önceki hafta, Ankara’da yapılan aday açıklamalarında  da  Partisinin Pozantı Belediye Başkan Adayı olarak, Deva Partisi Genel Başkan Ali Babacan tarafından açıklandı.

AÇIKLAMA

Bu adaylık açıklaması sonrası, saha çalışmalarına ara vermeden devam eden Deva Partisi Pozantı Belediye Başkan adayı Mehmet Emin Kaya, Gazetemize aşağıdaki açıklamalarda bulundu:

HAYDİ POZANTI İÇİN HAYDİ !!!

“ Yerel seçimlerde geri sayım başladı. 2024 yılı güzel bir bahara gebedir. Siyaset sürecinde yeni bir yolun başındayız. Hak, hukuk, adalet ve kardeşlik temel prensibiyle çıktığımız bu yolda, yerel seçimlere gidiyoruz.

Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan ve Teşkilat Mensuplarımızın onayı ile, Partimizin Adana Pozantı Belediyesi Başkan adaylık görevi şahsıma tevdi edildi. Rabbimden Hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum.

HİKAYEMİZ

Bizim de bir hikayemiz var.  İlçemiz hakkında çok söyleyeceklerimiz var. İlerleyen zamanlarda uzun -uzun bunları zaten konuşacağız. Lakin İlçemizin tüm problemlerine artık,  

“EĞİTİMCİ ELİ” değmeli

Şirin İlçemiz, her bir vatandaşımız için “yaşanabilir, sağlıklı, huzurlu bir ilçe” yapmak niyetiyle çıktığımız bu yolda, tüm hemşehrilerimizin refahı, sağlığı, huzuru ve muhabbetleri benim için çok önemli. Kıymetli hemşehrilerimin tam desteklerini bekliyorum. İnanıyorum ki “sandıkta ittifak” sağlanacak. Hemşehrilerimiz sağ duyulu davranıp, Pozantı Belediyesini “EMİN ELLERE” teslim edecek. 

Ayrıca Yüce Rabbim her yeni yılda, arınmamız için ve umut dolu yarınlara, yeni hedeflere ulaşmamız için, bizlere yeni başlangıçlar ve taptaze fırsatlar sunmaktadır.

2024 yılında huzura, mutluluğa ve kardeşliğe olan inancımızı tazeleyerek, hayallerimize ulaşmak için, çok çalışıp başta sivil toplum kuruluşları olmak üzere, Pozantı’lı hemşerilerimle ve toplumun her ferdiyle; kadınıyla erkeğiyle, yaşlısıyla genciyle el -ele vererek, Pozantı’nın her alanda gelişmesini ve kalkınmasını sağlayacak çalışmaları yapmak, öncelikli hedefim olacaktır. Cenab-ı Haktan en büyük dileğim budur.

Pozantı’lı vatandaşlarıma el uzatan, gönül kapılarını açan, ötekileştirmeyen kucaklayan bir yönetim anlayışını, 2024 yılı yerel seçimi sonrası yerine getireceğimin sözünü müjdeliyorum. Bundan dolayı da,  hemşehrilerimin her bir desteği benim için çok kıymetlidir.

Yeni yılın, ülkemize, memleketimize, bütün İslam alemine ve tüm insanlığa huzur, mutluluk ve barış getirmesini temenni ediyor, Pozantı’lı hemşehrilerimin ve beraber aynı sevdayı hissettiğimiz gönüldaş dostlarımın, yeni yılını kutluyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER