1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

23 NİSAN’I YİNE COŞKUYLA KUTLADIK

23 NİSAN’I YİNE COŞKUYLA KUTLADIK
Bu haber 29 Nisan 2024 - 9:50 'de eklendi ve 139 views kez görüntülendi.

23 NİSAN’I YİNE COŞKUYLA KUTLADIK

Türkiye Cumhuriyetinin Ulus Devlet oluşu ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin ilk açılışı olan 23 Nisan 1920’nin 104. Yıldönümü, 23 Nisan 2024 Salı gün tüm yurtta olduğu gibi, Pozantı da da  coşkuyla kutlandı.

ÇELENK

23 Nisan 2024 Salı gün Saat 09.30’da, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız Atatürk Anıtına Çelenk koydu.  Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı sonrası buradaki tören sona erdi.

Buradaki  törene, Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan ve diğer protokol mensupları ile, bir kısım öğrenci, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri de katıldılar.

KATILIM

Saat 10.’00 Atatürk Kültür Merkezi önündeki alanda başlayan etkinliklere, Pozantı Kaymakam Vekili Fatih Karamahmut, Belediye Başkanı Ali Avan, Cumhuriyet Savıcısı Hüseyin Umar Kutay, Jandarma Komutanı Mehmet Nuri Dilek, Emniyet Müdürü Kahraman Özkeskin, Daire Amirleri, Siyasi Parti ve  Sivil  Toplum Kuruluşu Başkanları ile, kalabalık bir öğrenci gurubunun yanı sıra veliler, kalabalık bir vatandaş topluluğu ve öğretmenler katıldılar.

ETKİNLİKLER

Buradaki etkinlikler yine  Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.  Öğretmen ve minik öğrencilerin birbirinden güzel ve anlamı gösterileri, başta veliler olmak üzere tüm katılımcılar tarafından da, büyük bir coşku ve gururla izlendi.

Atatürk İlkokulu  okul öncesi eğitimcilerinden  Eylem Özer her kutlamada olduğu gibi, yine büyük bir ilgi ve takdir gördü. Diğer öğretmen ve öğrencilerin gösterileri de, aynı coşku ve duygu ile izlendi. Tören daha sonra, protokolün derece alan öğrencilere verdiği hediyeler ile sona erdi.

( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER