1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“24 HAZİRAN’NIN KİLİDİNİ SAADET AÇACAK”

“24 HAZİRAN’NIN KİLİDİNİ SAADET AÇACAK”
Bu haber 04 Haziran 2018 - 10:49 'de eklendi ve 921 views kez görüntülendi.

Saadet Partisi İlçe Başkanı PİNEGÖZ:

“24 HAZİRAN’NIN KİLİDİNİ SAADET AÇACAK”

Ülkemiz açısından, son derece önem taşıyan ve siyasi geleceğimizin oylanacağı, 24 Haziran 2018, Cumhurbaşkanlığı ve Millet Vekilliği seçimlerinde, Saadet Partisinin önemi, her geçen gün genişliyor.Kilitlenmeye başlayan siyasetin, anahtarı konumunda olan Saadet Partisi, Pozantı’da da eski gücüne kavuşuyor.

Saadet Partisi, Pozantı İlçe Başkanı Sadık Pinegöz, yaptıkları çalışmaları ve partisinin, yurt genelinde olduğu gibi, Pozantı’da da vatandaş ilgisinin, her geçen gün artamaya başlamasının, bir umut olduğunu ve Milli Görüş heyecanın, her geçen gün, yükselmeye başladığını belirten açıklamasında, şu görüşlere yer verdi:

“ FARKLI FİKİRLER KUCAKLAŞMALI

Saadet Partisi, Pozantı İlçe Başkanı Sadık Pinegöz, seçim sürecini değerlendirdiği açıklamasında, partilerin eşit şartlarda yarışıyor olmalarına rağmen, Türkiye’de bloklaşmış bir siyasi ortam olduğunu, algı operasyonları ile, iyiyi kötü, kötüyü iyi göstereme anlayışının, kendilerini üzdüğünü belirterek, farklı fikirlere sahip olanların, birbirlerine tahammül etmelerinin yanı sıra, saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde, kucaklaşmak mecburiyetinde olduklarını belirtti. Ve şöyle devam etti:

“SLOGANIMIZ “DEĞİŞTİR”

“ Mühendisler, çok daha iyi bilir. Bir malzeme, metal yorgunluğuna uğrarsa, artık kullanılamaz.Aslında, Ak Partinin teşkilatlarında, metal yorgunluğu yok. Zihniyetinde, yorgunluk var. Doların yükselişi, kötü yönetimin göstergesidir. İktidar diyor ki, dolar üzerinden, Türkiye’yi kıskaca almaya çalışıyorlar. Elbette çalışırlar. Dışarıdakiler, senin hasmın değilse bile, rakibindir. Ekonomide seni ezecek ki, o üretip sana satacak. Bunu unutursan, o zaman, bana karşı komplo kuruyorlar dersin. Bunun tek karşılığı ise, günaydındır.

Türkiye, üç kıtanın birleştiği bir yer. Böyle yerlerdeki ülkeler, güçlü olurlarsa, stratejik konumları, onların gücüne güç katar. Ama, zayıf olurlarsa, herkesin hücumuna uğrarlar. Kendi politikalarımızı uygulayamıyoruz. Biz rüzgarın önündeki yaprak gibi, bir oraya, bir buraya savruluyoru.” şeklinde konuştu.

ARTIK UMUT KESİLDİ.

Saadet Partisi, Pozantı İlçe Başkanı Sadık Pinegöz, açıklamasının devamında şunları söyledi:

“ Artık, bu millet mevcut iktidardan ümidini kesmiş durumda. Parlamentoda temsil edilmediği halde, Saadet Partimizi, umut kapısı olarak görüp, her geçen gün, onlarca mağdurun bize gelmesi tabi hale gelmiştir. Artık tek çare, Milli Görüşün tek temsilcisi olan Saadet Partisidir. Evet, şu bir gerçek ki, Cumhurbaşkanları adaylarını ve Siyasi Parti liderlerini, kamu oyu yakından ve dikkatle izliyor. Görülüyor ki, dertlerine deva, sorunlarına çare, yarınlarına umut olacak, tek parti Saadet Partisi ve tek lider, Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu’dur. Çünkü Sayın Genel Başkanımız, sorunları çok iyi analiz ediyor, tutarlı ve inandırıcı çözüm önerileri sunuyor.”

BU NASIL GÜÇLENMEK?

Saadet Partisi, Pozantı İlçe Başkanı Sadık Pinegöz, iktidarın ekonomik politikasını ve büyüdük söylemlerini, eleştirerek şunları söyledi:

“ Ülkemiz, ciddi bir borç batağının içerisindedir. Bütçe sürekli açık veriyor. Her şeyimizle, dışarıya bağımlı hale geldik. Gıda biz insanlar için, vazgeçilmez bir ihtiyaçtır. Ülkemiz, kendi kendine yeterli, yedi ülkeden biri idi. Bugün, buğday ithal ediyoruz. Hayvan ithal ediyoruz. Gıdamızın her noktasında, dışarıya muhtaç hale geldik. Ve şimdi, buradan soruyorum. Bu nasıl güçlenmektir?” dedi.

İKİNCİ TURA KALACAK

Saadet Partisi, Pozantı İlçe Başkanı Sadık Pinegöz, 24 Haziran seçimlerinin, ilk oylanmasında partisinin, gurup kurmanın çok daha üstünde, millet vekili ile, parlamentoda yer alacaklarını, Genel Başkanları Temel Karamollaoğlu’nun, Cumhurbaşkanlığı seçiminde 2. Tura kalacağına inandıklarını belirterek, “Vatandaşlarımızın, Saadet Partisine olan ve giderek artan ilgisi, Milli Görüşe Ülkemizin, ne kadar ihtiyacı olduğunun da, bir göstergesidir” şeklinde konuştu. Pingöz, Pozantı’nın tüm Mahallerinde ev çalışmalarını sürdürdüklerini sözlerine ekledi.

ÖZEL HABER: TAMER ÜNAL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER