1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

30 AĞUSTOS TÜRK’LÜĞÜN DESTANIDIR.

30 AĞUSTOS TÜRK’LÜĞÜN DESTANIDIR.
Bu haber 28 Ağustos 2017 - 11:44 'de eklendi ve 915 views kez görüntülendi.

30 AĞUSTOS TÜRK’LÜĞÜN DESTANIDIR.

Milletleri, vatanları ile birlikte ulus yapan, tarihi değerler o toplumun aynı zamanda şanlı miraslardır.Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün büyük bir askeri dehasının ve milletimizin ona olan, sarsılmaz inancı ile binlerce şehidimizin al kanları ile, vatan topraklarını sulayarak bizlere kazandığı savaşların en önemlilerinden birisi olan ve dünya tarihine örnek teşkil eden, Büyük Taaruz ve sonrasında kazanılan 30 Ağustos Zaferinin bir yıl dönümünü daha yaşayacak olmanın, gururu bize tarihi bir mirasdır.

Yurt genelinde büyük bir coşku ile kutlanması beklenen, 30 Ağustos Zafer bayramı Pozantı da da yine aynı coşku ile, kutlanacak.  Gün dolayısıyla, 30 Ağustos 2017 Çarşamba gün, protokol başta olmak üzere, siyasi parti, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlarından katılımı ile, Atatürk anıtın da Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı sonrası Çelenk konulacaktır.Katılımcılar daha sonra Atatürk Caddesini takiben, 25 Mayıs alınana geleceklerdir. Burada da, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yanı sıra. Çeşitli etkinler yer alacaktır. Böylece bir 30 Ağustos’u daha milli gurur içerisinde kutlamış olacağız.

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER