1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

30 AĞUSTOS’U TEK YÜREK HALİNDE KUTLADIK

30 AĞUSTOS’U TEK YÜREK HALİNDE KUTLADIK
Bu haber 06 Eylül 2021 - 11:23 'de eklendi ve 473 views kez görüntülendi.

Millet Olarak Zafer Coşkusunu Yaşadık.  

30 AĞUSTOS’U TEK YÜREK HALİNDE KUTLADIK

Ulusal Kurtuluş Savaşımızın, en önemli Savaşı ve Zaferi olan, Ulus Devletimizin temeli niteliğini taşıyan, 30 Ağustos Zaferinin 99. Yıl Dönümünü, Türk Milleti olarak, bir kere daha  tek yürek, halinde kutladık.

CHP’li Belediyelerin, çeşitli ve önemli organizasyonları ile, vatandaşlarla bütünleştirdiği 30 Ağustos Törenleri, Pozantı’da çok sade ve rutin bir törenle kutlandı.

TÖREN

30 Ağustos 2021 Pazartesi Gün Atatürk Anıtına, Adana Vali Yardımcısı Ferhat Burak Gazi ve Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın Çelenklerini koyması sonrası, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Sonrasında da, Kaymakamlıkta tebrikler kabul edildi. Atatürk Anıtı önünde yapılan, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı, Jandarma Astsubay Murat Törer yaptı. Ve özetle şunları söyledi:

KONUŞMA

“99. Yıl Dönümünü  ilk günkü  gurur ve heyecanından,  hiçbir şey kaybetmeden, aynı duygularla kutladığımız 30 Ağustos Zaferi ile, Başkomutan Mustafa Kemal’in Önderliğindeki Yüce Türk Ulusu, emperyalist güçlerin işgalci ordularını, anavatan topraklarından kesin olarak atarak, ebedi özgürlük ve bağımsızlığına kavuşmuştur.

Bu Zafer, bütün otoritelerin tartışmasız bir askeri deha kabul ettiği, Ulu Önder Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk tarafından, Anadolu da sağlanan Milli Birlik ve Beraberliğin, mutlak bir sonucu olarak kazanılmıştır.Her safhası, tek- tek düşünülerek hazırlanan bu Zafer, Aziz Yurduna ve Bağımsızlığına kast eden işgal kuvvetleri karşısında, Türk Ordusunun ortaya koyduğu, eşsiz bir eserdir.   

“Ya İstiklal- Ya Ölüm” parolası ile başlayan muharebede, elde edilen bu büyük Zafer,  Türk’ün bağrına dayanan hançerin, Ulusça sökülmesi,  özgürlük ve haysiyetimizi yok etmek isteyenlerin,  dize getirilmesi destanıdır.

Başta, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu, Büyük Önder Atatürk ve onun Silah Arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşının tüm Kahramanlarını, mukaddes Vatanımız için, canı pahasına görev yapan Şehitlerimizi, Gazilerimizi, günümüzde terör eylemlerinde Şehit olan Türk Silahlı Kuvvetleri ile, Güvenlik güçleri mensuplarımızı ve hayatlarını yitiren arkadaşlarımızı, Gazilerimizi, Saygı ve Rahmetle anıyoruz. Zafer Bayramımız Kutlu Olsun.”           

KATILANLAR

30 Ağustos’un 99. Yıl Dönümü Kutlama Törenlerine, Adana Vali Yardımcısı Ferhat Burak Gazi, Belediye Başkanı Mustafa Çay, Cumhuriyet Baş Savcısı Bahadır Topçugil, İlçe Emniyet Müdür Vekili Ömer Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız, Ak Parti İlçe Başkanı Necati Şen,  CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, MHP İlçe Başkanı Şeref Dinç, Daire Amirleri Kurum Müdürleri Sivil Toplum Kuruluş Temsileri bir gurup öğrenci katıldılar.

Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve  tüm Silah Arkadaşlarına,  Ulusal Kurtuluş Savaşımızı Zaferlerle taçlandırarak, bizlere bu vatanı canlarını verip, kanlarını akıtan tüm Şehitlerimize, Yüce Allah’tan Rahmet, tüm Gazilerimize de sağlıklı bir ömür diliyor, Aziz Hatıraları önünde, Saygı ile eğiliyoruz” ( Haber: Hayriye Eroğlu).

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER