1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

GENEL KURULLAR SEZONU HAREKETLİ BAŞLIYOR.

GENEL KURULLAR SEZONU HAREKETLİ BAŞLIYOR.
Bu haber 22 Ocak 2017 - 14:41 'de eklendi ve 1.084 views kez görüntülendi.

Esnaf Odası ve Taşıyıcılar Kooperatifi’nde seçimçalışmaları hızlandı.

Genel kurullar sezonu

hareketli başlıyor

Pozantı’nın önemli sivil toplum örgütlerinden olan Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Taşıyıcılar Kooperatifi’nin Nisan ayında yapılacak olan olağan genel kurulları için aday arayışları başlarken, seçim kulisleri de hareketlendi.

TAŞIYICALAR’DA ÖZDEMİR

Geçmiş yıllarda yapılan kavgalı, hareketli ve yargıya intikal eden genel kurullarının yanı sıra bünyesinde bulunan Demir Petrol’le ilgili olarak akaryakıt yolsuzluğu iddialarıyla Türkiye gündemine oturan kongreler ile S.S. Pozantı Kamyoncular ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin 4 yıl önce yapılan genel kurulunda başkanlık koltuğuna oturan CHP’li meclis üyesi Muzaffer Özdemir’in sakin ve uyumlu kişiliği ile kooperatif üyeleriyle kurduğu samimi diyalog sonrası geçen dört yılda kooperatif deki dalgalanmalar durularak yerini sükunete bıraktı.

Duyumlarımıza göre Özdemir’in bu tutumu kendisinin henüz “DEVAM’mı TAMAM mı” kararını kesin olarak vermemesine rağmen Taşıyıcılar Kooperatifi’nde başkan arayışından çok bazı yönetim kurulu üyelerinin davranışlarının onay görmediği ve yapılacak olan seçimde kendilerine listede yer alma şansının verilmeyeceği konuşuluyor.

ESNAF BAŞKAN ARAYIŞINDA

Nisan 2017’de seçimli genel kurulu yapılacak olan Pozantı’nın en yüksek üye sayısına sahip Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda hareketlilik bir süreden beri devam ediyor.

Dört yıl önce Esnaf Odası Başkanlığı’na seçilen gazeteci, matbaacı, Yunus Aytekin’in sürdürdüğü dört yıllık oda başkanlığı dönemi sakin ve sesiz geçti. Ancak bir süreden beri esnafın bir bölümünün mevcut başkan Yunus Aytekin’in karşısına bir aday çıkarmak için arayışta oldukları da kulislerde konuşulan konuların başında geliyor. Özellikle Akçatekirli esnafların Aytekin’den belli ölçüde rahatsız oldukları, yayla sezonunda başta 4 şubeli A-101 olmak üzere diğer süper marketlerin açılmaması konusunda gerekli tavrı koymadığı, kendisinin de doğup büyüdüğü Boğaz köylerine ise bir süper market açılmaması için büyük çaba sarf ederek bu konuda başarılı olduğu, bu ayrımcılığın kendilerini bir esnaf olarak son derece ekonomik sıkıntıya soktuğunu ifade ederek, Akçatekirli esnaflar olarak Aytekin’in ilk seçiminde verdikleri desteği devam ettirmeyecekleri konuşulan konuların başında geliyor.

KOOPRETİF DE GENEL KURUL

Pozantı Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet ve Kredi Kooperatifi’nin seçimsiz Mali Genel Kurulu 12 Şubat 2017 Pazar günü Kooperatif binası toplantı salonunda yapılacak.

Uzun yıllardır Kooperatif Başkanlığını yürütmekte olan ve hakkındaki bazı iddiaların da yargıya taşındığı Kredi Kefalet Kooperatifi’nin bu mali genel kurulunun da yine hareketli geçeceği konuşulan konular arasında yer alıyor.

Haber: Tamer Ünal

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER