1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Beklentimiz Cumhurbaşkanımıza yapılan dualardan nasiplenmektir.

Beklentimiz Cumhurbaşkanımıza yapılan dualardan nasiplenmektir.
Bu haber 29 Ocak 2017 - 15:52 'de eklendi ve 1.484 views kez görüntülendi.

Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Arısoy ve Yardımcıları Dündar ile Yılmaz büromuzu ziyaret etti.

 

Beklentimiz; Cumhurbaşkanımıza

yapılan dualardan nasiplenmektir

 

Başbakan Binali Yıldırım’ın referandum tarihini vermesiyle birlikte siyasi partilerdeki hareketlilik gün be gün artmaya başladı. TBMM Genel Kurulunda kabul edildikten sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayına sunulan Anayasa Değişikliği milletin önüne gelecek.

Anayasa değişikliğini millete anlatabilmek, kabul edilmesi için çalışmalar yapmak üzere kolları sıvayan AK Parti Pozantı İlçe Teşkilatı, hafta içinde gazetemiz bürosuna nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Hatay masaj salonu
İlçe Başkan Yardımcıları Yavuz Selim Dündar ve Erhan Yılmaz ile birlikte gazetemizi ziyaret eden AK Parti Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, bugüne kadar yaptıkları ve bundan sonra yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Samimi bir atmosferde geçen ziyarette iyi dilek ve temennilerin yanısıra gündemdeki konular da ele alındı. Özellikle mevsim normallerinin üzerinde seyreden yoğun kar yağışı sonrası yaşanan sorunlar ile referandum sürecinin başlamasıyla birlikte AK Parti Pozantı İlçe Teşkilatı olarak başlattıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Yusuf Arısoy, tek beklentilerinin; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yapılan dualardan nasiplenmek olduğunu ifade etti.

KIRGINLIK KÜSKÜNLÜK YOK.

Başkan Arısoy; her siyasi partide olduğu gibi Pozantı Ak Parti İlçe teşkilatında da geçmiş yıllarda kırgınlık sürecinin yaşandığını ifade ederek şu görüşlere yer verdi:

“Arkadaşlarımla birlikte görevi 7 Eylül’de devir aldık. Karşılıklı hoşgörü ve başarı dilekleriyle yapılan devir teslim sonrası yönetim kadromuzu oluşturarak hemen bir çalışma programı yaptık. Bu programda ilk hedefimiz tüm kırgınlık ve küskünlükleri sona erdirme çalışmaları oldu. Bunda da önemli adımlar attığımıza inanıyoruz. Geçmişteki bu olumsuzlukları günümüzde ve gelecekte bir daha yaşamamak için son derece hassas davranıyoruz. bu konuda parti tabanında da büyük destek görmekteyiz. Bu da bizi heyecanlandırıyor. Başarıya odaklıyor. Geçmişle işimiz yok.Geleceğe tüm milletimizle birlikte umutla bakıyoruz”dedi.

DUADAN NASİPLENMEK

AK Parti Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, gerek parti içinde ve gerekse de yaptıkları ev ve mahalle ziyaretlerindeki izlenimlerini ise şöyle özetledi:

“Gittiğimiz yerlerde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yapılan dualar bizleri hem duygulandırıyor hem de coşturuyor. Benim ve arkadaşlarımın siyasetten maddi bir beklentimiz yok. Bilakis işlerimizi ihmal ediyoruz ama bu bizim için asla önemli değil. Tek ve en büyük beklentimiz; halkımızın Sayın Cumhurbaşkanımıza yaptığı hayır dualardan bir nebzede olsun pay alabilmektir. Bu bize fazlasıyla yetiyor” diye konuştu.

AK PARTİ DE SİYASET ZOR

Başkan Yusuf Arısoy, Ak Parti’de siyaset yapmanın zor, bir o kadar da kurallara bağlı olduğunu, bunun ise insanları heyecanlandırarakbaşarıya odakladığını belirterek şunları söyledi: “İlçe teşkilatı olarak yaklaşık 50’ya yakın ev toplantıları yaptık. Her mahallemizde ve her köyümüzde mağdur ve ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Bu çalışmalarda gördüğümüz ilgi vatandaşların bize olan teveccühünün Ak Partiyi başarıya ulaştıracağına inanıyoruz.

Partimizin sanal ortamdaki kurumsal sistemine, bu yaptığımız çalışmaları derhal kayıt ederek, genel merkezimize iletiyoruz. Bu iletilere intibalarımızı da ekliyoruz. Bu bilgiler; partimiz genel merkezinde dikkatle takip edilerek, parti proğramımızın ve çalışmalarımızın halka ulaştırılmasında izlenecek yolun belirlenmesine de katkı sağlıyor” diye konuştu.

SONUÇLAR BELLİ GİBİ

Pozantı Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Arısoy; Nisan ayında yapılacak olan başkanlık referandumu ile ilgili olarak da şunları söyledi:

“Yaptığımız her toplantı da başkanlık sisteminin Ülkemize ve milletimize getireceği yararları en açık şekilde anlatıyoruz. Vatandaşlarımız bizleri dinledikten sonra bu sistemin ne kadar yararlı olduğuna bir kere daha inandıklarını belirtiyorlar. Bu konuda halkımızın en doğru kararı vereceğine inanyoruz. Bu toplantılardan aldığımız ilk izlenim; referandumun büyük bir teveccühle kabul edileceğidir. Halkımız çok samimi bir şekilde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlık sistemi ile Ülkemizi çok daha çağdaş bir seviyeye taşıyacağına inandığını gösteriyor. Bu inanç her geçen gün toplumda dalga dalga yayılıyor” dedi.

KUTUP YILDIZI OLACAK.

Arısoy; Başkanlık sisteminin sadece Türkiye’de değil dünyada da ülkemizi starlaştıracağını belirterek şunları ifade etti:

“Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve bakanlarımız yurtiçinde yaptıkları toplantıda başkanlık sistemini açık geniş ve net bir şekilde halkımıza anlatmaktadırlar. Yeni ve daha demokratik bir düzen olacak olan başkanlık sisteminin yurtdışı tanıtım çalışmalarını da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan sürdürmektedir. Bu sistem ile ülkemiz sadece geri kalmış ülkelerde değil Avrupa Topluluğu ülkelerine de örnek teşkil edecek. Daha net bir tavırla ülkemiz Başkanlık Referandumu sonrası dünyanın kutup yıldızı olacak. Avrupa ve Dünya bizi imrenerek gıpta ile izleyecek ve en kısa zamanda kendilerinin de böyle bir sisteme geçiş yapacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti Pozantı İlçe Teşkilatı olarak, toplumun tüm kesimleriyle sık sık biraraya geldiklerini söyleyen Arısoy, sosyal ve kültürel çalışmalara da katkı koyduklarını, toplumun beklentilerini karşılamak için sıkı çalıştıklarını, birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiklerini belirterek, “Pozantı İlçe Müftülüğümüzün 4-6 Yaş Grubu çocukların Kur’an-ı Kerim okumaya başlamaları onuruna düzenlediği proğrama katıldık. Okuma-yazma dahi bilmeyen küçücük yüreklerin devlet eliyle Kur’an-ı Kerim öğrenmelerinin mutluluğuna ortak olduk. Minik yavrularımızı teşvik edebilmek ve başarılarını takdir etmek için hediyelerimizi takdim ettik. Burada verdiği emeklerden dolayı İlçe Müftümüz Sayın Ali Hayri Çelik’e de teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Arısoy, TEOG sınavlarında 120 sorunun tamamını cevaplayarak, Türkiye birincileri arasına giren, başarısıyla Pozantılıları gururlandıran Büşra Nur Ergün’ü kutladıklarını belirterek, “Başarılı yavrumuzu evinde ziyaret ederek tebrik ettik ve teşkilatımız adına kendisine bir cep telefonu hediye ettik. Başta ailesi olmak üzere öğretmenlerine de bir kez daha teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” diye konuştu.

Haber: Tamer ÜNAL / Foto: Hayriye EROĞLU

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER